MY KTEO

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Η Δέσποινα Κομίλη και η Γεωργία Μανούσκου υποψήφιες με τον Φάνη Σπανό

Η Δέσποινα Κομίλη από τη Χαλκίδα και η Γεωργία Μανούσκου από τη Λιβαδεία είναι οι δυο νέες υποψήφιες με τον συνδυασμό "Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας" του Φάνη Σπανού.


Βιογραφικό
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Χαλκίδα. Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Msc) του ίδιου Πανεπιστημιακού Ιδρύματος, στη «Διαχείριση Δασικών Οικοσυστημάτων με τη χρήση των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών GIS». Yπηρετώ στη Δασική Υπηρεσία από το 1995. Κατά το χρονικό διάστημα 2011-2014 ασκούσα χρέη Προϊσταμένης του Δασαρχείου Χαλκίδας, ενώ από τον  Οκτώβριο του 2014 έως τον Αύγουστο του 2017 ασκούσα χρέη Προϊσταμένης της Δ/νσης Δασών Π.Ε. Ευβοίας. Σήμερα υπηρετώ στη Δ/νση Δασών Ευβοίας και είμαι Προϊσταμένη του τμήματος Διαχείρισης και Προστασίας. Eίμαι μητέρα μιας κόρης που εργάζεται ως δικηγόρος.
Είμαι υποψήφια γιατί…
Στις Περιφερειακές εκλογές 2019 συμμετέχω στην ομάδα του Φάνη Σπανού «ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ», ενός νέου ανθρώπου με στόχους, όραμα, επιμονή και μεγάλες δυνατότητες. Μέσα από την πορεία μου στη Δασική Υπηρεσία μου δόθηκε η  δυνατότητα να ασχοληθώ και να γνωρίσω τον αγροτικό, ορεινό και παραδασόβιο πληθυσμό της Εύβοιας και τα προβλήματά του. Η ενασχόλησή μου με τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα μου προσδίδουν γνώση και εμπειρία, οι οποίες θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων και σχεδίων που έχουν τεθεί για την Περιφέρεια από τον Φάνη Σπανό. Επιθυμώ με τη δική σας ψήφο να μου δοθεί η δυνατότητα να συνεισφέρω στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη και ανάταση της Ευβοίας, με γνώμονα τις αρχές της αειφορίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Βιογραφικό
Γεννήθηκα στον Χολαργό Αττικής το 1994. Είμαι κάτοικος Λιβαδειάς με γονείς τον Μανούσκο Σωτήριο και την Παναγιώτα Πέτσα. Μεγάλωσα στη Λιβαδειά Βοιωτίας και είμαι τελειόφοιτη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, του τμήματος Βιοϊατρικών Επιστημών, στον τομέα Οπτικής και Oπτομετρίας. Είμαι κάτοχος πιστοποιητικού Αγγλικής γλώσσας, καθώς και κάτοχος πιστοποιητικού Πληροφορικής. Σταδιοδρόμησα στον χώρο των λιανικών πωλήσεων και παράλληλα με τις σπουδές μου εργάστηκα πάνω στο αντικείμενο των σπουδών μου στον ιδιωτικό τομέα στην περιοχή της Λιβαδειάς. Έχω συμμετάσχει σε  διάφορα εθελοντικά προγράμματα πολιτισμικού, περιβαλλοντικού και αθλητικού χαρακτήρα.

Είμαι υποψήφια γιατί…
Είναι η πρώτη φορά που ενεργοποιούμαι ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον συνδυασμό του κ. Φάνη Σπανού κι αυτό διότι είναι ένα νέο ξεκίνημα με πρωτοπόρες ιδέες. Μαζί θα μπορέσουμε να αναδείξουμε μία νεολαία δημιουργική, γεμάτη ελπίδα και αισιοδοξία, κάτι που λείπει από την γενιά μου.