MY KTEO

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Αποχωρεί από την κούρσα της διεκδίκησης του Δήμου Κύμης Αλιβερίου ο Γιάννης Ελαιοτριβάρης



Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας οδήγησε τον Γιάννη Ελαιοτριβάρη στην απόφαση να αποχωρήσει από την διεκδίκηση του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:
"Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους σας, που μοιραστήκατε μαζί μου το όραμα για μια καλύτερη ζωή στον τόπο μας.
Με μεγάλη μου λύπη θέλω να σας ανακοινώσω ότι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω τον αγώνα από αυτή τη θέση.
Ήταν μια επώδυνη πλην όμως αναπόδραστη απόφαση που πήρα, μαζί με τους γιατρούς και την οικογένειά μου. Θέλω όμως να σας διαβεβαιώσω για την ακλόνητη πίστη μου στους ανθρώπους του τόπου μας, στην θέληση τους για δημιουργία, στην δίκαιη αντίδρασή τους απέναντι στην συνεχιζόμενη απαξίωση του Δήμου μας, την αδιαφάνεια και την παρακμή.
Δεν μας αξίζει να είμαστε απλοί παρατηρητές της υποβάθμισης του τόπου και της ζωής μας. Έχουμε όλοι ευθύνη απέναντι στον εαυτό μας και στον συμπολίτη μας, στους ανθρώπους που έφυγαν και στις γενιές που έρχονται, να παλέψουμε για να χτίσουμε τον τόπο μας, με τρόπο που θα μας κάνει υπερήφανους. Ας μην υποχωρήσουμε απέναντι σε ανθρώπους και μεθόδους που υποβαθμίζουν τη ζωή μας, που μας κρατούν πίσω και μας εγκλωβίζουν στην αθλιότητα.     Υπάρχουν νέοι άνθρωποι, οι οποίοι μπορούν να είναι δίπλα σας, τους είδα, τους γνώρισα.
Εγώ με όσες δυνάμεις διαθέτω, θα στηρίξω αυτούς τους ανθρώπους και μαζί με αυτούς, την απαίτηση για έναν Δήμο σύγχρονο, ανοιχτό, καινοτόμο και δίκαιο.
Ο αγώνας μας για ένα καλύτερο μέλλον δεν σταματά εδώ. Ας στηρίξουμε ανθρώπους που έχουν όρεξη, φρέσκες ιδέες, ανθρώπους που μπορούν να κοιτάζουν στα μάτια!
Με ελπίδα και πίστη στους ανθρώπους και στις προοπτικές του τόπου μας,
Γιάννης Ελαιοτριβάρης"