MY KTEO

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Μαξίμου: Δεν θα δοθεί δώρο Πάσχα

Κανένα ενδεχόμενο να δοθεί δώρο Πάσχα διαμηνύει το Μαξίμου, με αφορμή την δήλωση του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης στον Νews 24/7 στους 88,6 ότι υπάρχει η σχετική ευχέρεια και πως τις ανακοινώσεις τις κάνει ο πρωθυπουργός.

Κυβερνητικές πηγές δήλωναν πάντως ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, με τον υπουργό Οικονομικών να αντιδρά και εκείνος με την σειρά του. "Πρώτη φορά το άκουσα. Ρωτήστε τον κ. Πετρόπουλο" ανέφερε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Σημειώνεται ότι ο κ. Πετρόπουλος δεν διέψευσε τις πληροφορίες ότι μπορεί να δοθεί δώρο Πάσχα στους συνταξιούχους. Είπε ότι τις σχετικές ανακοινώσεις τις κάνει ο πρωθυπουργός σημειώνοντας ότι υπάρχει η σχετική ευχέρεια.

Νέα δήλωση Πετρόπουλου
«Ουδέποτε δήλωσα ότι πρόκειται να καταβληθεί "Δώρο Πάσχα" στους συνταξιούχους» ανέφερε αργά το απόγευμα, σε δήλωσή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος και διευκρίνισε: "Αντιθέτως, υπογράμμισα ότι τα θέματα αυτά αποτελούν αντικείμενο της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, ο οποίος τα ανακοινώνε"».

Μαυρωτάς: Συνεννοηθείτε και σοβαρευτείτε
Ο Αντιπρόεδρος του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση στο περιστύλιο της Βουλής, με αφορμή το δώρο Πάσχα στους συνταξιούχους:
«Όταν ένας Υπουργός λέει ότι θα δοθεί δώρο Πάσχα και ταυτόχρονα ο αρμόδιος Υπουργός Οικονομικών δεν ξέρει τίποτε, μόνο μια συμβουλή μπορώ να δώσω: Συνεννοηθείτε και σοβαρευτείτε και σταματήστε να κοροϊδεύετε τον κόσμο».


news247.gr