MY KTEO

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Ο Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" συμμετείχε στην παρέλαση




Για άλλη μία χρονιά ο Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" έδωσε δυναμικό παρόν στην παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην παραλία Χαλκίδας. Σημαιοφόρο είχαμε τον πατριώτη μας Αδαμόπουλο Νικόλαο με καταγωγή το Αίγιο Αχαΐας.

Συνολικά 30 άτομα συμμετείχαν στο άγημα με άνδρες, γυναίκες και παιδιά όλοι ντυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές της Πελοποννήσου.
Το Δ.Σ. εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Γεωργουλόπουλος Θεοδόσης αγκαλιά με τον 20 μηνών γιο του και η ταμίας Πολυζωγοπούλου Χριστίνα με την κόρη της Μελίνα Παπαγεωργίου.
Το απόγευμα όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύνδεσμός μας συμμετείχε  με άγημα στην περιφορά της Ιεράς εικόνας της Ευαγγελίστριας στην συνοικία Κάνηθο Χαλκίδας.
Επίσης, νωρίτερα κατά την κατάθεση στεφάνων στο ηρώων της πλατείας Αγίου Νικολάου είχαμε την χαρά και την τιμή το μέλος μας Αναγνωστόπουλος Κωνσταντίνος ως φουστανελοφόρος να παραδίδει τα στεφάνια για την κατάθεση στους επίσημους.
Ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά που έδωσαν έναν άλλο τόνο στην παρέλαση δίνοντας το μήνυμα ότι ο Σύνδεσμος των εν Ευβοία Πελοποννησίων "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" έχει ιστορικό παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Με τιμή

Το Δ.Σ