MY KTEO

Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Κ. Γιατζόγλου -Δ.Αποστόλου παρουσίασαν το βιβλίο τους καλεσμένοι στην Ιστιαία από τη δήμαρχο Λίνα Ευσταθίου.



Με απόλυτη επιτυχία και πολλά μηνύματα πραγματοποιήθηκε  στην Αιδηψό η παρουσίαση του βιβλίου «Καμία Σχέση» με ομιλητές τους συγγραφείς Κατερίνα Γιατζόγλου και Δημήτρη Αποστόλου.

Η δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου, που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης, χαρακτήρισε βαθιά ανθρώπινο «το βιβλίο της Κατερίνας και του Δημήτρη»: «Δεν χαρίζεται σε αδυναμίες γι’ αυτό είναι δυνατό. Δεν θέλει να κολακέψει τον αναγνώστη για αυτό είναι ειλικρινές. Δεν υπεκφεύγει στα προβλήματα των σχέσεων γι’ αυτό μιλά στην ψυχή του ανθρώπου. Δεν κλείνει τα μάτια στα προβλήματα».
Η Κατερίνα Γιατζόγλου ανέφερε πως σε μία σχέση δεν κυριαρχεί το ζευγάρι: . «Όταν γνωριζόμαστε με κάποιον είμαστε εγώ, αυτός, οι γονείς μας. Αρα γινόμαστε αμέσως δέκα από δύο. Μετά είναι οι φόβοι μας και είναι πιο σημαντικοί από μας σε μια σχέση. Οι εγωισμοί μας και το παρελθόν. Οπότε γίνεται πάρα πολύ δύσκολο κι εκεί γίνεται το μπέρδεμα.»
Ο Δημήτρης Αποστόλου ανέλυσε τον ψυχισμό του άνδρα, υποστήριξε ότι μια καλή σχέση με τη μάνα φέρνει μια καλή σχέση με τη σύντροφο και τόνισε: «Οι γυναίκες είναι αγγειοπλάστες. Πλάθουν το αγγείο της ζωής. Αλλιώς δε γίνεται» και αναφέρθηκε στους πρωταγωνιστές του βιβλίου.
Οι δύο συγγραφείς απάντησαν σε ερωτήσεις για τις σχέσεις των δύο φύλων και για όσα γίνονται στο όνομα της αγάπης.