MY KTEO

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να μην ξεχάσεις και κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες, που έχουν να κάνουν είτε με την δουλειά ή το νοικοκυριό σου,
είτε με ένα θέμα υγείας-διατροφής, πολύ περισσότερο που υπάρχουν όλες οι διαθέσιμες λύσεις. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σου δίνει… άφθονες ευκαιρίες για να επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο, αντλώντας πληροφορίες αλλά και προωθώντας τα συμφέροντα για σένα! Ίσως μάλιστα να βγεις ιδιαίτερα κερδισμένος από ένα ταξίδι ή σεμινάριο, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και κάτι που θα αναβαθμίσει εντελώς την καθημερινότητά σου.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να δείξεις την αγάπη σου με έργα κι όχι μόνον με λόγια, δεν αποκλείεται όμως να επωφεληθείς και από μια ανάλογη στάση, που θα επιδείξει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες του! Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία να σε «μπολιάζει» με τύχη και να διευρύνει τις οικονομικές δυνατότητές σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου, αποφεύγοντας τις περιττές σπατάλες. Επιπλέον, μπορείς να προχωρήσεις σε ασφαλιστικές-φορολογικές ρυθμίσεις, αγορές, επενδύσεις αλλά και να αναζητήσεις χρηματοδότες.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί τις επαγγελματικές βλέψεις σου, είναι μάλιστα πολύ πιθανό να βοηθηθείς από άτομα ή στελέχη που διαθέτουν πρακτικό πνεύμα και ειδικές γνώσεις Επιπλέον, μπορεί να εξοπλίσεις τον χώρο σου. Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία να σου δείχνει την εύκολη πλευρά της ζωής, θα έχεις την ευκαιρία να επιλύσεις κάθε ζήτημα που σε απασχολεί μέσα από βοήθειες ή την καλή προαίρεση των άλλων προς το πρόσωπό σου, μην διστάσεις λοιπόν να εξωτερικεύσεις τα αιτήματα και τις επιθυμίες σου, ενώ σίγουρα μια συνεργασία θα «απογειώσει» τις δυνατότητές σου.

Καρκίνος
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να βρεις πρακτικές λύσεις σε θέματα της καθημερινότητας, ανατρέχοντας αν χρειαστεί και σε ειδικευμένους τεχνικούς. Επιπλέον, δρομολογείται ένα επαγγελματικό ταξίδι ή ένα ειδικό σεμινάριο. Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία να ευνοεί… σκανδαλωδώς τα εργασιακά σου, είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσεις κάθε ζήτημα που τα αφορά, είτε είσαι μισθωτός, είτε ελεύθερος επαγγελματίας. Στην δεύτερη περίπτωση μάλιστα είσαι σε θέση να προσελκύσεις πολύ «δυνατούς» πελάτες αλλά και να επεκτείνεις την δράση σου.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει μια επιτυχημένη αγορά ή επένδυση, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις σημαντική βοήθεια και από ειδικούς στα χρηματοοικονομικά ή να γλιτώσεις έξοδα από μια ενδελεχή έρευνα αγοράς. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία θα σε ανταμείψει πλουσιοπάροχα με την εύνοιά του σε προσωπικά ζητήματα αλλά και στα οικονομικά, ιδιαίτερα για εκείνα που τον πρώτο λόγο έχει η τύχη. Υπάρχουν βέβαια και οι διασκεδάσεις που σε… περιμένουν για να γελάσει λίγο ο χειλάκι σου, ενώ αν έχεις παιδιά, είναι πιθανό να χαρείς από μια επιτυχία τους!

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να γίνεις… ακόμη πιο χρήσιμος/η στην κοινωνία, παρέχοντας τις υπηρεσίες σου όπου χρειαστεί, τα ανάλογα ισχύουν ωστόσο και για την στάση των άλλων απέναντί σου, στα πλαίσια μιας αμοιβαίας εξυπηρέτησης. Από την άλλη πλευρά βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σου φέρνει πολλά πράγματα «στο πιάτο» και σε ευνοεί ιδιαίτερα στα προσωπικά σου αλλά και σε ζητήματα σπιτιού και οικογένειας. Επιπλέον, η ημέρα είναι «σούπερ» για να προχωρήσεις ένα περιουσιακό ζήτημα αλλά και να αναβαθμίσεις τον χώρο σου, βιώνοντας μια πολυτέλεια που μία στο τόσο την αξίζεις!

Ζυγός
Γενικά: Με την Σελήνη στην Παρθένο θα υπάρξουν επωφελείς για σένα διεργασίες στα εργασιακά σου, οι οποίες μάλιστα θα έχουν και κάποιες… βολικές κρυφές πλευρές κι αν αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε πρόβλημα απευθύνσου σε άτομα που έχουν «άκρες» και κινούνται στο παρασκήνιο.
Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σου υπόσχεται μια ευχάριστη και τυχερή καθημερινότητα, συνδυασμένη με επαφές και μετακινήσεις αλλά και πληροφορίες γύρω από ποικίλα ζητήματα, μόνον για δίαιτες μην… μιλάς! Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα μέσον που θα σου κάνει την ζωή πολύ πιο εύκολη.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο σου προσφέρει βοήθειες και λειτουργικές λύσεις, μέσω των φίλων αλλά και των αγαπημένων σου, ίσως μάλιστα να λάβεις ένα χρήσιμο δώρο, ενώ ανάλογα οφέλη μπορεί να αποκομίσεις και από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία φέρνει μια οικονομική ευχέρεια, ίσως και μια αύξηση των εσόδων σου, που με την σειρά της θα σε οδηγήσει σε αγορές ειδών που επιθυμείς ή σου λείπουν. Ίσως βέβαια να επωφεληθείς και από κεράσματα ή άλλου είδους προσφορές και φυσικά η ημέρα είναι γόνιμη για τα όποια επενδυτικά σχέδιά σου.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να επικεντρωθείς στις λεπτομέρειες μια υπόθεσης, αφού αυτές θα κάνουν την διαφορά! Επιπλέον, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις ενός «σούπερ» επαγγελματικού ξεκινήματος αλλά και μιας διάκρισης ή βράβευσης, ενώ δεν αποκλείεται να περάσεις… τέλεια σε μια γιορτή ή εκδήλωση στον χώρο σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σε εφοδιάζει με μπόλικη τύχη και απελευθερώνει τις δυνατότητές σου, βοηθώντας σε τελικά να πετύχεις εύκολα τους στόχους σου, από τους πιο σοβαρούς μέχρι τους πιο «ανάλαφρους», πρόσεξε μόνον τις… καταχρήσεις!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο σε παραπέμπει σε ένα χρήσιμο και αποδοτικό επαγγελματικό ταξίδι ή σεμινάριο, ίσως μάλιστα να υπάρξει κι ένα πρότζεκτ με άτομα ή φορείς του εξωτερικού. Επιπλέον ένα συγγενικό σου πρόσωπο σου προσφέρει πρακτικές λύσεις. Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία να δεσπόζει στους ουρανούς, πέρα από τα ποικίλα «τυχερά» που θα έχεις, αναμένεται να σου αποκαλυφθούν μυστικά και πληροφορίες, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να… συγχυστείς από την επιπολαιότητα με την οποία αντιμετωπίζουν κάποιοι/ες, σοβαρά-για σένα- θέματα!

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθά να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, κάτι που συμπεριλαμβάνει και την ρύθμιση ενός δανείου αλλά και φορολογικών ή ασφαλιστικών θεμάτων, με την συνδρομή των εκάστοτε ειδικών. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και μάλιστα με άτομα που έχουν την καλή προαίρεση να σε βοηθήσουν. Πέρα λοιπόν από την διασκέδαση που σου γνέφει, οι «πόρτες» που σου ανοίγονται είναι πολλές και μένει να δεις το ποια απ’ όλες θα ανοίξεις! Δες ακόμη τι βοήθειες μπορείς να πάρεις από τους φίλους και τις φίλες σου ή από μια ομάδα.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στην Παρθένο σε παραπέμπει σε μια επαγγελματική συμφωνία ή συνεργασία με αμοιβαίο όφελος, σε κάθε περίπτωση όμως οφείλεις να δώσεις την δέουσα σημασία και στα «ψιλά γράμματα». Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σου δίνει ακριβώς… ότι χρειάζεσαι κι ακόμη περισσότερα για να κάνεις τις δουλειές σου εύκολα κι απλά, με την στήριξη μάλιστα ενός ισχυρού παράγοντα που διάκειται θετικά απέναντι στα σχέδια σου. Μην «σπαταλήσεις» λοιπόν την ημέρα σου σε διασκεδάσεις και μόνον, χάνοντας την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι που έχει σπουδαίες προοπτικές.


astrology.gr