MY KTEO

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου και αν πρόκειται για ένα «τέλος των πραγμάτων»,
εκείνο που οφείλεις να πράξεις είναι να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία κι όχι βέβαια να χωθείς πιο βαθιά στο πρόβλημα, προσπαθώντας να «γυρίσεις» μια χαμένη υπόθεση. Είναι ακόμη πιθανό να γνωρίσεις άτομα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους, να θυμάσαι ωστόσο ότι δεν κάνουν κάτι με το αζημίωτο. Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύς φέρνουν λάθη και αβλεψίες, γι’ αυτό χαλάρωσε κι αν δεις ότι κάτι δεν σου βγαίνει, μην επιμείνεις.

Ταύρος
Γενικά: Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε ωθεί να διερευνήσεις το άγνωστο, κάτι όμως που ως προς τις εξωστρεφείς δράσεις σου δεν είναι και τόσο ασφαλές, αφού ελλοχεύουν κίνδυνοι που δεν είναι ορατοί με μια πρώτη ματιά. Επιπλέον, σε νομικά ζητήματα μπορεί να ληφθεί μια «τελειωτική» απόφαση, που θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα, είτε σου αρέσει, είτε όχι! Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύς μπορεί να κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου για έναν «δικό σου» άνθρωπο, ίσως όμως να πρόκειται και για «fake news», γι’ αυτό μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε βοηθούν να κρύψεις κάθε ατέλειά σου, εμφανίζοντας προς τα έξω ένα «ιδανικό» πρόσωπο, από την άλλη πλευρά όμως είναι εύκολο να πέσεις κι εσύ θύμα μιας παραπλανητικής πρακτικής και μην έχεις τόση εμπιστοσύνη στον εαυτό σου αφού «το έξυπνο πουλί πιάνεται από την μύτη»! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω τονίζει κυρίως οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί να παρέμβεις δραστικά, είτε για να «αρπάξεις» μια ευκαιρία, είτε για να αποτρέψεις μια σημαντική ζημιά. Να θυμάσαι μάλιστα ότι μπορεί να γίνεις στόχος ατόμων ή κυκλωμάτων του περιθωρίου.

Καρκίνος
Γενικά: Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συμβάλλει σε υπόγειες διεργασίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να εμπλακείς σε έναν κύκλο «συνωμοσίας», χωρίς να μπορείς να βγάλεις άκρη με τα τεκταινόμενα. Το σοφότερο ωστόσο από πλευράς σου θα ήταν να αναζητήσεις μια κρυφή συμμαχία με άτομα που γνωρίζουν πολλά κι έχουν «άκρες», έχοντας όμως συνείδηση πως δεν υπάρχουν περιθώρια για ημίμετρα. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλούν να ξεχάσεις τις σκοτούρες και τα βάσανα της ζωής, δίνοντας προτεραιότητα στα όνειρα τις ευχές και τις εμπνεύσεις σου!

Λέων
Γενικά: Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ασχοληθείς πιο σοβαρά με θέματα υγείας και διατροφής, αφού «ο κόμπος έφτασε στο χτένι». Επιπλέον, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς στα εργασιακά σου, όπου γίνεται της… συνωμοσίας και θα πρέπει να φυλάξεις τα νώτα σου από κακόβουλες πρακτικές. Το ιδανικό μάλιστα θα ήταν να απευθυνθείς σε κάποιον ισχυρό, το πρόβλημα ωστόσο είναι πως η υπερηφάνεια σου δεν σε αφήνει, να το πράξεις! Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε κάνουν πιο πονόψυχο/η και δοτικό/η, καλό είναι όμως να μην προβείς σε μια σημαντική αγορά ή επένδυση.

Παρθένος
Γενικά: Ο Ερμής και η Αφροδίτη απέναντί σου σε κάνουν πολύ πιο ρομαντικό/η, σε καλούν ωστόσο να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι σε κάθε είδους συνεργασίες, αφού στην καλύτερη περίπτωση υπάρχει ένα έλλειμμα ρεαλισμού, ενώ στην χειρότερη μια πρόθεση εξαπάτησης. Παράλληλα, και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θέλει πιο καχύποπτο/η σε προσωπικά ζητήματα, αφού στο παρασκήνιο γίνονται πολλά που δεν γνωρίζεις. Αντίστοιχα, επιβάλλεται να είσαι εχέμυθος/η σε σχέση με ένα ευαίσθητο θέμα που απασχολεί έναν «δικό σου» άνθρωπο, αφού αλλιώς θα τεθεί θέμα εμπιστοσύνης.

Ζυγός
Γενικά: Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ενδέχεται να «γκριζάρει» την οικογενειακή ατμόσφαιρα, εξ αιτίας ενός περιουσιακού θέματος ή μιας άλλης στενόχωρης εξέλιξης με οικείο σου πρόσωπο. Επιπλέον ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα με τις αποχετεύσεις και με ότι… ζει σε αυτές, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δοθεί η ευκαιρία για να ανακαλύψεις κάτι κρυμμένο στον χώρο σου. Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε βοηθούν να χαλαρώσεις μακριά από τις εντάσεις, σε θέλουν ωστόσο και λιγότερο αφελή στα εργασιακά σου, αφού κάποιος «κλαίγεται» για να κάνει την… δουλίτσα του!

Σκορπιός
Γενικά: Σήμερα είναι πιθανό να χρησιμοποιηθείς ή να πέσεις θύμα μιας «στημένης» κατάστασης στο περιβάλλον σου, δεν αποκλείεται όμως να σου γίνει και μια σημαντική εκμυστήρευση. Επιπλέον, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα σου δώσει την δυνατότητα να εντρυφήσεις σε ποικίλα μυστήρια και να λάβεις μια «εσωτερική» πληροφόρηση. Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύς θέτουν θέμα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όπου δεν είναι όλα τόσο ωραία όσο φαίνονται, σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να κρατήσεις τον ρόλο του εμψυχωτή, που δεν… κοστίζει τίποτε!

Τοξότης
Γενικά: Ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλούν να διαμορφώσεις ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον στον χώρο σου, ωστόσο σε πρακτικά θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή τα περιουσιακά σου κινδυνεύεις να παραπλανηθείς κι εδώ είναι που πρέπει να… φοβάσαι τα σιγανά ποτάμια! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις οικονομικές συναλλαγές σου, αφού κάποιος/α επιδιώκει να σε «δέσει» χειροπόδαρα, ποντάροντας κυρίως στους φόβους σου για το αύριο. Αν όμως ανήκεις στους τυχερούς της υπόθεσης, τότε μάλλον θα καρπωθείς τα χαμένα κάποιου άλλου.

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου φέρνει «τελειώματα» και ξεκαθαρίσματα, ίσως όμως όλα αυτά να λειτουργήσουν υπέρ σου. Επιπλέον όμως, η τάση σου να πιστεύεις ότι «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» μπορεί να πλήξει το comme il faut προφίλ σου, αφού τίποτε δεν μένει κρυφό σε αυτόν τον κόσμο! Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου ανοίγουν νέους πνευματικούς δρόμους, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις και τις επαφές σου μπορεί να ακυρώσουν κάποιες από αυτές ή να σε ρίξουν σε μια άσκοπη περιπλάνηση. Επιπλέον στο περιβάλλον σου λέγονται πάρα πολλά ψέματα!

Υδροχόος
Γενικά: Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου φέρνει εκμυστηρεύσεις που θα σε κάνουν πιο… σοφό/η, μπορεί ωστόσο να μάθεις και κάτι που δεν θα σου αρέσει καθόλου, αφού σχετίζεται με τον «βρώμικο» ρόλο που παίζει κάποιος/α στην ζωή σου. Επιπλέον, πρόσεξε το τι τρως και πίνεις. Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου… κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στα οικονομικά σου, αφού έλκεις άτομα που επιδιώκουν να σε ξεγελάσουν, ενώ και οι αγορές σου θα είναι μάλλον άστοχες. Και προκειμένου να «πετάξεις» τα λεφτά σου είναι χίλιες φορές προτιμότερο να τα… χαρίσεις, όπου επιθυμείς!

Ιχθύες
Γενικά: Ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε στρέφουν σε μη ρεαλιστικές πρακτικές ή σε ρίχνουν στα νύχια «σωτήρων», που υπόσχονται πολλά και κάνουν τα… αντίθετα! Αντίθετα όμως έχεις το οκ για να προχωρήσεις σε καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε ωθεί να ενταχθείς σε μια συλλογική προσπάθεια και ίσως σου ζητηθεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο, σίγουρα όμως υπάρχουν και κάποιες κρυφές παράμετροι που θα έπρεπε να γνωρίζεις για να ενδυναμώσεις την θέση σου. Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να διακοπεί οριστικά μια φιλία σου.

astrology.gr