MY KTEO

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: «Θέλω να γίνω η φωνή του κάθε Έλληνα»



Είναι μονόδρομος για τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιο Κυμπουρόπουλο να κερδίζει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ακροατές του. Έτσι ακριβώς έγινε και την Τετάρτη το απόγευμα,
όταν ο κ. Κυμπουρόπουλος βρέθηκε στην Χαλκίδα και μίλησε από καρδιάς για το όραμα του για την Ευρώπη και την Ελλάδα.

Μεταξύ άλλων την ευκαιρία να ακούσουν από κοντά τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή είχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Μπουρμάς, ο Πρόεδρος του 9ου Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Γιάννης Κοτρογιάννης, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Κώστας Ρουσόπουλος, η πρώην Πρόεδρος του ΤΕΕ Εύβοιας Άννα Παππά, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Χαλκίδας Κώστας Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Εύβοιας Φώτης Λαγός κ.α.

Τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο καλωσόρισε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας Πέτρος Ποδάρας, ο οποίος μίλησε και για το μεγαλείο της ψυχής του υποψήφιου ευρωβουλευτή.



«Είμαι εδώ, μέσα από τη ζωή μου, τις εμπειρίες μου και τις αλήθειες μου, να δώσω τον δικό μου αγώνα για μία περισσότερο κοινωνική Ευρώπη. Άρα, και μια πιο κοινωνική Ελλάδα» είπε ο κ. Κυμπουρόπουλος και προσέθεσε: «Είμαι ένας άνθρωπος που, όπου βρίσκομαι, εκεί που πάω, θέλω τις αλλαγές. Τις αλλαγές για τη νέα γενιά, την παιδεία μας, για τα άτομα με αναπηρία και γενικότερα, τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.»

Επίσης ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, καθηλώνοντας του παρευρισκομένους με τον λόγο του, υπογράμμισε ότι στόχος του είναι «να γίνω η φωνή του κάθε Έλληνα, που συνεχίζει να προσπαθεί ακόμα και όταν αποτυγχάνει, μέχρι τελικά να πετύχει.»