MY KTEO

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Ο Άρης στους Διδύμους σε βάζει να «τρέχεις» για άλλους/ες, προκειμένου να τους εξυπηρετήσεις, πρόσεξε όμως μήπως τελικά μια αυθαιρεσία σου
δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από εκείνα που θα λύσει. Επιπλέον αν προκύψουν εντάσεις με γείτονες ή συγγενείς, σίγουρα θα χρειαστεί η παρέμβαση των… ψυχραιμοτέρων! Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στο ζώδιο σου σε θέλει να πρωταγωνιστείς και θα έχεις την ευκαιρία να πρωτοπορήσεις ξανά! Επιπλέον, μην διστάσεις να εκφράσεις τα θέλω σου, παίρνοντας μια καθαρή στάση, αφού αυτό θα εκτιμηθεί ακόμη και από εκείνους/ες που διαφωνούν.

Ταύρος
Γενικά: Ο Άρης στους Διδύμους σου συνιστά να ακολουθήσεις μια επιθετική οικονομική πολιτική, διεκδικώντας αυτά που δικαιούσαι κι… άλλα τόσα, αφού μια υποχωρητική στάση από την πλευρά σου θα σε ζημιώσει. Επιπλέον, μπορεί να «σπάσει» μια οικονομική συνεργασία. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον Κριό να αναμοχλεύει το παρασκήνιο, δεν θα πρέπει να υπολογίζεις χωρίς τον «ξενοδόχο», τις προθέσεις και τα σχέδια δηλαδή εκείνων που μπροστά σου σε υποστηρίζουν αλλά από πίσω σου «σου σκάβουν τον λάκκο». Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν αποκλείεται να γίνουν και κάποιες μυστικές διεργασίες υπέρ σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Με τον Άρη στο ζώδιό σου είναι το ίδιο πιθανό να «την πέσεις» στους άλλους για να τους ξεσηκώσεις για ένα σκοπό, όσο και το να σου ασκηθεί μια οξεία κριτική για το φέρσιμο ή την εμφάνισή σου. Επιπλέον, μπορεί να σου προκύψει μια νομική αντιπαράθεση. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον Κριό είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια μέσα από την οποία θα ωφεληθείς, αφού εκτός από την υποστήριξη στις επιδιώξεις σου, μπορεί να κερδίσεις και μια αξιόλογη φιλία. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να «τα τσουγκρίσεις» με κάποιον/α που αυθαιρετεί σε βάρος σου.

Καρκίνος
Γενικά: Ο Άρης στους Διδύμους ενδέχεται να σε φέρει στο… αμήν, ύστερα από την διαπίστωση πως κάποιος υποτιθέμενος σύμμαχός σου, έχει κινηθεί σε βάρος σου αυθαίρετα και παρασκηνιακά. Μπορείς ωστόσο κι εσύ να τον/την πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα, αξιοποιώντας τις «άκρες» σου. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον Κριό μπορεί να επεκτείνεις την δράση σου και σε τομείς πρωτόγνωρους για σένα από την άλλη πλευρά όμως, οι επιθυμίες και οι σχεδιασμοί σου, δεν θα βρουν εύκολα αποδοχή και θα χρειαστεί να πείσεις άτομα που έχουν μια εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ή αντίληψη των πραγμάτων.

Λέων
Γενικά: Ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια κοινωνικοπολιτικού χαρακτήρα, με τις δυναμικές ενέργειες να απευθύνονται σε φίλους/ες και εχθρούς κι εδώ θα καταλάβεις ποιος τελικά είναι μαζί σου και ποιος όχι! Παράλληλα, με τον Ήλιο στον Κριό είναι πιθανό να βρεθείς για πρώτη φορά σε ένα μέρος ή ένα «στέκι» που θα σε ενθουσιάσει ή να έρθεις σε επαφή με άτομα που διακρίνονται για την πρωτοτυπία και το ελεύθερο πνεύμα τους. Επιπλέον, η ενασχόλησή σου με γνωστικά αντικείμενα θα έχει άμεσα αποτελέσματα, «ξυπνώντας» ιδέες και εμπνεύσεις.

Παρθένος
Γενικά: Ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να διεκπεραιώσεις άμεσα μια σημαντική υπόθεσή σου, ίσως όμως να προκύψει και μια έκτακτη κρίση ή διαφωνία με ένα ισχυρό πρόσωπο. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό σε καλεί να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου αλλά και τις ανάγκες της οικογένειάς ή του σπιτιού σου, χωρίς να υπολογίσεις το οικονομικό κόστος. Και παρότι προσωρινά μπορεί να μείνεις «πανί με πανί», θα υπάρξουν σίγουρα έξτρα έσοδα αλλά και ανταμοιβές από αυτές που θεωρούνται ανεκτίμητες. Μπορείς ακόμη να ξεπεράσεις την όποια έλλειψη ρευστότητας με ένα άμεσο δάνειο.

Ζυγός
Γενικά: Ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να επιβάλλεις τις απόψεις σου ακροβατώντας μεταξύ «κανονικής» και δυναμικής διπλωματίας, αν όμως διακυβεύονται συμφέροντα να ξέρεις πως είναι κι αυτά αποφασισμένα να σε «χορέψουν στο ταψί»! Παράλληλα, με τον Ήλιο στον Κριό να επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μην προσχεδιάζεις τις κινήσεις σου, αφού τα… καλύτερα συμβαίνουν εκεί που δεν το περιμένεις! Όσο για συμπεριφορές και αντιδράσεις που σε ξεπερνούν ή σε βάζουν «απέναντι» μην… χολοσκάς, αφού δεν ταιριάζουν όλοι με όλους κι είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Σκορπιός
Γενικά: Ο Άρης στους Διδύμους δημιουργεί «θέμα» σε μια οικονομική σύμβαση ή διαδικασία και σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να διεκδικήσεις δυναμικά το δίκιο σου, ώστε να μην σε «ρίξουν». Επιπλέον, περιόρισε την καταναλωτική «μανία» σου για να μην μείνεις «πανί με πανί». Παράλληλα, τα δεδομένα σε σχέση με τα εργασιακά σου αλλάζουν διαρκώς, ίσως μάλιστα να πάρεις δουλειά για το σπίτι ή να βρεθείς σε ένα διαφορετικό «μετερίζι», από όπου θα ασκήσεις τα καθήκοντά σου. Την ίδια στιγμή βέβαια, ο Ήλιος στον Κριό σε καλεί να πάρεις τις αποφάσεις σου για ζητήματα υγείας και διατροφής.

Τοξότης
Γενικά: Ο Άρης απέναντί σου ενδέχεται να διαταράξει μια τρέχουσα συνεργασία σου, φθάνοντας μάλιστα στα πρόθυρα μιας νομικής αντιπαράθεσης, από την άλλη πλευρά όμως «παίζει» μια νέα συμμαχία «ειδικού σκοπού»! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό προάγει την δημιουργικότητα σου και η διάθεση σου να κάνεις «φρέσκα» πράγματα μπορεί να βρει ανταπόκριση και στο περιβάλλον σου. Ίσως μόνο να υπάρξουν κάποιες γκρίνιες από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που θεωρεί ότι το παραμελείς. Επιπλέον, παρά τα όποια «πάνω- κάτω» της τύχης, το πιθανότερο είναι να βγεις κερδισμένος/η αν την κυνηγήσεις!

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Άρης στους Διδύμους προοιωνίζει εντάσεις κι αναταραχές στο εργασιακό περιβάλλον σου, με τις συμμαχίες να αλλάζουν ραγδαία σε αντιπαλότητες και τις επείγουσες εργασίες να διαδέχονται η μια την άλλη. Παράλληλα, μια οικογενειακή υπόθεση μπορεί να απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου κι ίσως κάποια στιγμή να κουραστείς από τις καινούριες υποχρεώσεις που ξεφυτρώνουν διαρκώς μπροστά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να φιλοξενηθείς, αλλά και στο σπίτι σου να μείνεις, με τον Ήλιο στον Κριό ενδέχεται να δεχθείς επισκέπτες που θα σου «κατσικωθούν»!

Υδροχόος
Γενικά: Με τον Άρη στους Διδύμους να δημιουργεί «θέματα» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, είναι πιθανό να «μπλέξεις» εξ αιτίας άλλων, στην περίπτωση όμως που επιθυμείς κάποιον/α και έχεις το… ελεύθερο, το πιθανότερο είναι να γίνουν όλα «ατάκα κι επί τόπου»! Αν βέβαια έχεις παιδιά, μάλλον δεν θα γλιτώσεις τους μπελάδες. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό μπορεί να «φορτώσει» το πρόγραμμα σου με έξτρα δραστηριότητες, μπορεί μάλιστα να κάνεις ένα σύντομο ταξίδι «ειδικού σκοπού» αλλά και να εντρυφήσεις εντατικά σε ένα γνωστικό αντικείμενο ή να μάθεις μια τεχνική.

Ιχθύες
Γενικά: Ο Άρης στους Διδύμους σου ζητά να ξεκαθαρίσεις δυναμικά μια οικογενειακή υπόθεσή σου με νομικές προεκτάσεις, έστω κι αν διακινδυνέψεις μια αναταραχή με τους οικείους σου, αφού αλλιώς θα βρεθείς σε μειονεκτική θέση. Παράλληλα, στο «μέτωπο» των οικονομικών, οι απαιτήσεις ολοένα και αυξάνονται κι ίσως κάποια στιγμή πιστέψεις ότι τα πράγματα κινούνται έξω από τον έλεγχο σου. Σύντομα όμως οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν, αφού αναμένεται να λάβεις σημαντικές βοήθειες και το ισοζύγιο σου θα αποβεί θετικό. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Κριό σε καλεί να δοκιμάσεις την τύχη σου κι όπου βγει!


astrology.gr