MY KTEO

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Υποψήφια με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ Ιωάννα Ιωάννου


Την υποψηφιότητα της με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ανακοίνωσε η Ιωάννα Ιωάννου. Η Ιωάννα Ιωάννου έχει γεννηθεί και εργάζεται στη Χαλκίδα. Διαμένει στο Βαθύ Αυλίδας, όπου επί σειρά ετών έχει παρουσιάσει πλούσια κοινωνική δράση. Είναι παντρεμένη με το Γιάννη Λειβαδίτη και έχουν τρία παιδιά.

Εργάζεται ως προϊσταμένη νοσηλεύτρια, στην Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν. Χαλκίδας. Είναι αιρετή εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου, αντιπρόεδρος στο ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων και μέλος στο ΔΣ του Νοσηλευτικού Συλλόγου Ν. Ευβοίας.
Κατά τα έτη 2012-2014 ήταν εκλεγμένο μέλος στο Επιστημονικό Συμβούλιο του Γ.Ν Χαλκίδας, ενώ από το 2012 έως και το 2018 διετέλεσε αιρετό μέλος στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

Από το 2006 έως και το 2017 αγωνίστηκε από τις θέσεις του γραμματέα και του προέδρου, τόσο στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Βαθέος Αυλίδας, όσο και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου – Λυκείου Αυλίδας. Ενώ από το 2004 έως και το 2010 προσέφερε ενεργά, από τις θέσεις του γραμματέα και του προέδρου του Επιμορφωτικού Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Βαθέος Αυλίδος.

«Αποφάσισα συνειδητά να στηρίξω το συνδυασμό «ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ» του Ανεξάρτητου Δημάρχου Βασίλη Καθαροσπόρη και να αγωνιστώ μαζί με τους άλλους υποψηφίους, για μία καλύτερη πόλη, για ποιότητα στην καθημερινότητα των πολιτών. Όσοι με γνωρίζουν, από την ενεργό μου δράση, τόσο στον τόπο διαμονής μου, στο Βαθύ Αυλίδας, όσο και στον τόπο εργασίας μου, στο Γ.Ν. Χαλκίδας, ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με άτομο ασυμβίβαστο, μακριά από κομματικές συναλλαγές, με όνειρα για ένα καλύτερο αύριο, για ένα Δήμο με καλύτερες υπηρεσίες και ίδια αντιμετώπιση σε κάθε δημότη.

Στην πολύχρονη ενασχόληση μου, με τα κοινά, έχω μάθει να θέτω στόχους, τους οποίους υλοποιώ με συστηματική και ομαδική εργασία. Σας καλώ να στηρίξετε το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ και να δώσετε τη δυνατότητα σε καινούργια, με ενεργό δράση άτομα, να ασχοληθούν με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να γίνουν οι πρωταγωνιστές των λύσεων.

Σύγχρονες λύσεις στις ανάγκες του σήμερα, για τις πόλεις της επόμενης 10ετίας.

Είναι η ευκαιρία μας…»