MY KTEO

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας - Συμμετοχή και διάκριση σε μαθητικούς αγώνες


Για ακόμα μία φορά αθλητές από τη Χαλκίδα συμμετείχαν σε ατομικούς αγώνες στην Αθήνα και διακρίθηκαν. Αναλυτικότερα, στην 3η διοργάνωση ατομικών μαθητικών αγώνων επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διοργάνωσε ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Χολαργού στο πλαίσιο της

WORLD TABLE TENNIS DAY (6η Απριλίου), ο όμιλος επιτραπέζιας αντισφαίρισης Χαλκίδος συμμετείχε με 4 αθλητές, 2 στην κατηγορία μαθητών Γυμνασίου & 2 στου Λυκείου.




Στους αγώνες του Γυμνασίου, όπου και υπήρχε η μεγαλύτερη συμμετοχή (περίπου 40 μαθητές) αμφότεροι οι αθλητές μας Σαΐτης Αχιλλέας και Βουρδάνος Λουκάς κατάφεραν να προκριθούν από τους ομίλους των 3 και 4 μαθητών που δημιουργήθηκαν στην πρώτη φάση. Στη δεύτερη φάση, ήτοι στους νοκ άουτ αγώνες για την πρόκριση στην 8άδα, επίσης προκρίθηκαν. Ο Λουκάς γνώρισε την πρώτη ήττα στον 2ο γύρο των νοκ άουτ, ενώ ο Αχιλλέας κατάφερε να προσπεράσει και τον αντίπαλο στη φάση των 8 και έτσι να καταλήξει στην 3η θέση με το χάλκινο μετάλλιο!
Για τους αγώνες του Λυκείου η συμμετοχή ήταν μικρότερη και έτσι δημιουργήθηκε ένα ταμπλό με 16 μαθητές. Και εδώ είχαμε δύο συμμετοχές, όπου ο ένας αθλητής μας δεν κατάφερε να προκριθεί από τους ομίλους, ενώ ο δεύτερος έχασε στον πρώτο γύρο των νοκ άουτ, ήτοι στη φάση από τους 8 στους 4.