MY KTEO

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Χαιρετισμός του Σίμου Κεδίκογλου σε ημερίδα στο Επιμελητήριο Εύβοιας


Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Σίμος Κεδίκογλου στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Εύβοιας , σε συνεργασία με το  τμήμα ΑΗΕΡΑ Solon HJ04, την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 και ώρα 2:00μμ -6:00 μμ.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες εξαγωγών αγροτικών προϊόντων στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και ομιλητές θα είναι οι :
κ. Μάνος Καπετανάκης , Οικονομικός και επιχειρηματικός Σύμβουλος , μέλος ΑΗΕΡΑ Solon HJ04, κ. Constantine Drougos, CEO Argo Marketing International Consultants και στέλεχος της  EMBCA , κ. Μιχάλης Γαλατσάτος , Πρόεδρος της Cargo 360, μέλος της ΑΗΕΡΑ Solon HJ04, κ. Ηλίας Σπυρτούνιας , Γενικός Διευθυντής του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου , κ. Peter Poulos  Executive Director στο The Hellenic Initiative, Partner Navarino Icons –Costa Navarino και κ. Paulo Kotrotsios (via skype) Πρόεδρος του Hermes Expo (US Based) και ιδιοκτήτης της εφημερίδας Hellenic News of America και η πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας κα Βούλα Αγιοστρατίτη η οποία θα αναφερθεί στις ευκαιρίες των επιχειρήσεων της Εύβοιας να απευθυνθούν στην αμερικανική αγορά.