MY KTEO

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Απάντηση Βουλευτή Εύβοιας Γ. Ακριώτη στην Τομεακή Επιτροπή Εύβοιας του Κ.Κ.Ε.


Η αθλιότητα της τομεακής επιτροπής του ΚΚΕ επαναλαμβάνεται ακόμα μια φορά με την τελευταία ανακοίνωση τους στην οποία συνεχίζουν τη μάταιη προσπάθεια τους να συσχετίσουν την παρουσία βουλευτών του Σύριζα στις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου με την παρουσία Μίχου.

Απέναντι στη σεναριολογία και την συμπερασματολογία τους έρχεται η πραγματικότητα. Είναι γνωστό ποιοι και πώς αντιμετωπίζουν τη ΧΑ. Όλοι βλέπουμε και γνωρίζουμε ποιοι καταψηφίζουν ό,τι έρχεται στη Βουλή συντασσόμενοι επί της πράξης στην ίδια λογική με τη ΧΑ.
Να θυμηθούμε το σύνθημα 5 κόμματα και 2 πολιτικές; Στη δεύτερη κατηγορία να βάλουμε και τη ΧΑ, έτσι για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους;
Με τέτοιου τύπου ανακοινώσεις υποβαθμίζουν το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης σε αθλιότητες, ψεύδη και ανυπόστατους ισχυρισμούς υποτασσόμενοι στη λογική μια στείρας και κενής περιεχομένου αντιπολίτευσης και ευθυγραμμιζόμενοι βεβαίως με τη φρασεολογία του Γ.Γ. τους που εσχάτως έχει εμπλουτιστεί!! Ευτυχώς, οι αριστεροί και προοδευτικοί πολίτες βλέπουν, κρίνουν και αποφαίνονται.
Όσον αφορά στην παραχώρηση του Συνεδριακού κέντρου της Π.Ε. Εύβοιας για την ομιλία του Προέδρου της Χ.Α. διαφωνούμε καθώς δίνεται βήμα στους αρνητές και πολέμιους της Δημοκρατίας.