MY KTEO

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Υποψήφια με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ η πρωταθλήτρια Ενόργανης Γυμναστικής Αργυρώ Αφράτη



Την υποψηφιότητα της ως δημοτική σύμβουλος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ και τον Βασίλη Καθαροσπόρη ανακοίνωσε η πρωταθλήτρια Ενόργανης Γυμναστικής Αργυρώ Αφράτη. Η Αργυρώ Αφράτη είναι 21 ετών, φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ και ασχολείται με το χώρο της Ενόργανης Γυμναστικής έχοντας σειρά παγκόσμιων και ευρωπαϊκών διακρίσεων. Συγκεκριμένα, κατέχει την ονομαστική πρόκριση στους Ολυμπιακού Αγώνες του Ρίο το 2016, ασημένιο μετάλλιο στην παγκόσμια γυμνασιάδα και συμμετοχές σε παγκόσμια κύπελλα και παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
«Οι πρώτες μου αναμνήσεις είναι από την πόλη μας, την Χαλκίδα και από τα κλειστά γήπεδα της. Όντας ένα νέο άτομο που έχω αγωνιστεί σκληρά, αλλά πάντα με αισιοδοξία και στοχεύοντας βήμα βήμα στο επόμενο σκαλί αποφάσισα να προσπαθήσω και εγώ με το δικό μου τρόπο για να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, που θα κρατούν τα νέα παιδιά στον τόπο τους και θα τους προσφέρουν όλα εκείνα τα εφόδια για να κάνουν πράξη όσα αγαπούν.
Η ενασχόληση μου με τον πρωταθλητισμό μου έχει διδάξει, πως τίποτα δεν σου χαρίζεται εύκολα. Ξέρω όμως καλά, πως έχοντας θέληση, αγάπη γι αυτό που κάνεις, όραμα και νέες ιδέες , όσα εμπόδια και να αντιμετωπίσεις, η επιτυχία είναι μονόδρομος.
Χωρίς καμία προσωπική φιλοδοξία και διάθεση να δηλώσω πολιτικός και με μοναδικό κίνητρο μου να μεταμορφώσουμε τη πόλη μας σε μία πόλη πρότυπο για τους νέους ανθρώπους αποφάσισα να είμαι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Βασίλη Καθαροσπόρη. Δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να αναδειχθεί η Χαλκίδα μας πρωταθλήτρια».