MY KTEO

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!

Κριός: Αυτή η εβδομάδα έχει τρεις πλανητικές μετακινήσεις αλλά το κύριο αστρολογικό δρώμενο είναι η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα σου (Κριού-Ζυγού) στις 19/4.
Είναι πιθανόν να υπάρξουν ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να κληθείς να βρεις την ισορροπία σε κάποιες από αυτές. Παρορμητικές ενέργειες είναι πολύ πιθανές αν και θα πρέπει να τις αποφύγεις. Στις 17/4 ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου και σε καλεί να είσαι ακόμα πιο προσεκτικός με την παρόρμηση στα λόγια. Στις 20/4 το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σου αλλά και του Ήλιου στον Ταύρο δείχνει πως θα αναζητήσεις συναισθηματικά αλλά και οικονομικά εχέγγυα.

Ταύρος: Η Πανσέληνος που γίνεται αυτή την εβδομάδα στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σε φέρει σε επαφή με «παθήματα» και «μαθήματα» του παρελθόντος και μπορεί να εγείρει συναισθηματικές ανησυχίες. Θα πρέπει να έχει εξίσου προσεκτικός και σε ζητήματα εργασιακής φύσεως καθώς και δουλειές της καθημερινότητας οι οποίες θα σε κουράσουν. Στις 20/4 η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου εγκαινιάζει μία περίοδο κατά την οποία θα έχεις τον τρόπο να φέρεις στο επίκεντρο τις δικές σου ανάγκες και να τραβήξεις το ενδιαφέρον των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου.

Δίδυμοι: Αυτή την εβδομάδα οι πλανητικές μετακινήσεις θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου στο φιλικό σου περίγυρο. Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού σε ωθούν να έρθεις σε επαφή με αγαπημένους σου φίλους, να βγεις, να διασκεδάσεις και να αφιερώσεις χρόνο σε συλλογικές δραστηριότητες. Η Πανσέληνος που γίνεται στις 19/4 στον άξονα Κριού-Ζυγού θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που σχετίζονται με φίλους, κάτι που μπορεί να μην είναι ευχάριστο είναι όμως αναγκαίο.

Καρκίνος: Ξεκινά μία εβδομάδα που το ενδιαφέρον σου θα μετατοπιστεί σε επαγγελματικά ζητήματα καθώς η μετακίνηση του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως θα σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα η εικόνα που δείχνεις στους ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, αλλά και η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω σε γενικότερο πλαίσιο. Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 19/4 σε καλεί να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε καριέρα και προσωπική ζωή.

Λέων: Η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για εσένα καθώς η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, με την εκπαίδευση ή με ένα ταξίδι που έχεις κατά νου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού- Ζυγού στις 19/4 θα σε ωθήσει να κλείσεις ζητήματα που σχετίζονται με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, όμως για να το κάνεις αυτό χρειάζεται υπομονή.

Παρθένος: Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου στο τέλος αυτής της εβδομάδας σε ωθεί να αναζητήσεις τρόπους να ξεφύγεις από τα στενά όρια και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Μία εκδρομή είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για εσένα και για τη διάθεσή σου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 19/4 στον άξονα Κριού- Ζυγού θα φωτίσει κρυμμένα συναισθήματα και είναι πιθανόν να σου δημιουργήσει στιγμές αναπόλησης προσώπων και καταστάσεων του παρελθόντος.

Ζυγός: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα του Κριού-Ζυγού στις 19/4 δείχνει πως οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα. Να θυμάσαι πως κάθε απόφαση θα έχει και ένα τίμημα για αυτό θα πρέπει να αποφασίζεις με βάση τη λογική και όχι με βάση την παρόρμηση της στιγμής. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι σαν τίτλο αυτής της Πανσελήνου είναι πως «όπου κλείνει μία πόρτα, δίπλα ανοίγει μία άλλη».

Σκορπιός: Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να βάλεις σε μία τάξη δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις και να μην αφήσεις ζητήματα της καθημερινότητας αλλά και εργασιακές εκκρεμότητες να σε αποσυντονίσουν.  Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα είναι βοηθητική προκειμένου να διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο δουλειές, υποχρεώσεις και αγγαρείες.

Τοξότης: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 19/4, στον άξονα Κριού-Ζυγού σε καλεί να βρεις «πηγές» χαράς και ενέργειας. Όσες δουλειές και αν έχεις προσπάθησε να βρεις χρόνο για να κάνεις κάτι που επιθυμείς, να δεις κάποιο άνθρωπο που αγαπάς. Το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα στα αισθηματικά σου ζητήματα.

Αιγόκερως: Η εβδομάδα προμηνύεται έντονη μιας και η Πανσέληνος που γίνεται στις 19/4 στον άξονα Κριού-Ζυγού θα φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα που έπρεπε να είχαν κλείσει. Πρόσεξε ιδιαίτερα σε ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα αλλά και την οικογένεια καθώς είναι οι δύο τομείς που θα σε απασχολήσουν άμεσα και μπορεί να γίνουν η αιτία που θα νιώσεις μία πίεση. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως τα αισθηματικά σου ζητήματα θα είναι πηγή χαράς και έμπνευσης για εσένα και θα ισορροπήσουν όλα τα υπόλοιπα!

Υδροχόος: Μία εξωστρεφής εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η είσοδος του Ερμή και ύστερα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις επικοινωνιακά τους ανθρώπους που επιθυμείς. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου θα φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου ή με τους δικούς σου ανθρώπους και τώρα είναι η ευκαιρία για να τα διευθετήσεις. Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 19/4 μπορεί να φέρει νέα από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου τα οποία θα σε παραξενέψουν.

Ιχθύες: Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 19/4 θα σου δημιουργήσει σκέψεις οι οποίες με τη σειρά τους θα σε αγχώσουν και είναι πιθανόν να ρίξουν την αυτοπεποίθησή σου. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να σε επηρεάσουν, ιδιαίτερα αν δεν υπάρχουν επιχειρήματα να τις στηρίξεις. Η είσοδος του Ερμή και ύστερα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού σου λέει να τακτοποιήσεις εδώ και τώρα οικονομικά ζητήματα καθώς αν το κάνεις υπάρχει περίπτωση να βγεις με κάποιο τρόπο και κερδισμένος.


www.myastro.gr