MY KTEO

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Ομιλητές στο συνέδριο του Δήμου Χαλκιδέων δύο υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Ν.Δ.- Έξαλλος ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέτρος Ποδάρας

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα το 1o Αναπτυξιακό Συνέδριο Δήμου Χαλκιδέων και δύο βασικοί ομιλητές στην πρώτη θεματική ενότητα, είναι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Καιρίδης και Γιώργος Ξηραδάκης. Έντονη ήταν η αντίδραση του Προέδρου της ΝΟΔΕ Εύβοιας Πέτρου Ποδάρα όταν είδε τα ονόματα των υποψήφιων ευρωβουλευτών στο πρόγραμμα του συνεδρίου και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Eviatop, προχώρησε σε έγγραφη διαμαρτυρία προς την Πειραιώς, ζητώντας να μην παραστούν οι υποψήφιοι της Ν.Δ. στο συνέδριο. Πολλά είναι τα στελέχη τα οποία δήλωσαν την ενόχλησή τους στον πρόεδρο για την παρουσία των δύο υποψήφιων ευρωβουλευτών στην εκδήλωση του Χρήστου Παγώνη ο οποίος προέρχεται από το χώρο του ΚΙΝΑΛ, «αφού η Νέα Δημοκρατία έχει δύο υποψηφίους δημάρχους για το Δήμο Χαλκιδέων και μάλιστα η μία υποψηφιότητα έχει και την επίσημη στήριξη».

Ο πρόεδρος Πέτρος Ποδάρας μάλιστα, όταν ο ένας εκ των δύο υποψηφίων ευρωβουλευτών του ζήτησε να επισκεφθεί τη ΝΟΔΕ, του δήλωσε ότι δεν είναι ευπρόσδεκτος στα γραφεία της κομματικής οργάνωσης στην Εύβοια, αφού θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση που διοργανώνει ο υποψήφιος δήμαρχος με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ.