MY KTEO

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Σύμπραξη του Μουσικού Σχολείου Χαλκίδας με το Θέατρο Χαλκίδας για καλό σκοπό


Χορωδιακό σχήμα του μουσικού σχολείου Χαλκίδας «Ν. Σκαλκώτας» συμπράττει καλλιτεχνικά με το Θέατρο Χαλκίδας το Σάββατο 13/4/2019 και ώρα 12:30 π.μ , στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ευβοίας (Βαθύ Αυλίδας) ,όπου θα παρουσιαστούν θεατρικά δρώμενα και αυτοσχεδιασμοί., επενδυμένα με μουσική, τραγούδι και πάνω απ’όλα αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Αυτή η εκπαιδευτική-καλλιτεχνική δράση, καλλιεργεί την κοινωνική ευαισθησία των παιδιών και προστίθεται στην αξιόλογη πορεία ,που έχει διανύσει το μουσικό σχολείο Χαλκίδας από τον πρώτο χρόνο της ίδρυσης και λειτουργίας του μέχρι σήμερα.

Το μουσικό σχολείο «Ν. Σκαλκώτας» βρίσκεται μόλις έναν χρόνο πριν την ολοκλήρωση και της λυκειακής βαθμίδας του, πάντα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού, προσανατολισμένο στην έμπνευση και στην δημιουργία. Κάθε χρόνο «αγκαλιάζει» νέους μαθητές , προσφέροντάς τους ισχυρές βάσεις στην γενική και στην μουσική παιδεία.

Ευχαριστούμε τα παιδιά, που με τις δράσεις τους μάς διδάσκουν αξίες και αρχές ,πολύτιμες για την ζωή.
Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς γιατί είναι πραγματικά «συνοδοιπόροι» σ’αυτό το μαγικό ταξίδι του σχολείου , στην χώρα της Τέχνης και του πολιτισμού.

ΔΣ Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων
μουσικού σχολείου Χαλκίδας «Ν. Σκαλκώτας»