MY KTEO

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει στην ρύθμιση μιας περιουσιακής υπόθεσης αλλά και στο να λάβεις παροχές ή ένα κληροδότημα από την οικογένεια.
Επιπλέον, είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου ή να φιλοξενηθείς εσύ κάπου αλλού. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Δία θα συνεισφέρει σε αποκαλύψεις γύρω από επαγγελματικά αλλά και προσωπικά θέματα –καλό είναι βέβαια να μην είναι δικές σου αμαρτίες- αναμένονται ωστόσο και σημαντικές διευκολύνσεις στην εργασία αλλά και την υγεία σου. Πρόσεξε μόνον μην «ξεφύγεις» με διατροφικές καταχρήσεις!

Ταύρος
Γενικά: Με το τετράγωνο Ερμή-Δία, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να γνωρίσεις σημαίνοντα πρόσωπα αλλά και για να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, που απευθύνονται σε ένα πλατύ κοινό. Μπορεί ακόμη να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή σε μια παρέα με… διασκεδαστικά χαρακτηριστικά! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο προάγει την τάση σου να διερευνήσεις το παρελθόν ή το ιστορικό μιας υπόθεσης, Επιπλέον μπορεί να περιέλθουν στην κατοχή σου παλαιά έγγραφα ή αντικείμενα αξίας, τα οποία βέβαια μπορείς να εκμεταλλευτείς κατά το δοκούν.

Δίδυμοι
Γενικά: Με το τετράγωνο Ερμή-Δία να σε «μπολιάζει» με τύχη, είναι πολύ εύκολο να ανοίξουν «πόρτες» στην ζωή και την καριέρα σου, οπότε έχε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, πολύ περισσότερο αν οι συναλλαγές σου γίνονται με την φυσική σου παρουσία, γι’ αυτό να είσαι… πανταχού παρών! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να αναβιώσει μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου, δίνοντας το έναυσμα για την ρύθμιση της, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι που έχει και συναισθηματική αξία. Επιπλέον, καλείσαι να ασχοληθείς με ζητήματα τροφοδοσίας.

Καρκίνος
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αναζητήσεις τις ρίζες σου, κάνοντας μια ανακεφαλαίωση των όσων έχουν συμβεί στο παρελθόν σου και ανασυντάσσοντας τις δυνάμεις σου. Επιπλέον, θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου έχουν τον πρώτο λόγο. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Δία μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα που ξεχωρίζουν για το κέφι τους, συνθέτοντας τελικά μια παρέα, ικανή να σε κάνει να ξεχάσεις κάθε τι το στενόχωρο. Επιπλέον, οι μετακινήσεις σου αποκτούν έναν πιο ψυχαγωγικό χαρακτήρα, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και μια ευχάριστη είδηση.

Λέων
Γενικά: Με το τετράγωνο Ερμή-Δία, οι εξελίξεις στον οικονομικό τομέα είναι… τουλάχιστον ευχάριστες και δεν έχεις παρά να χαρείς τα όσα σου προσφέρονται, από μια «γεμάτη» προσφορά-τύχη, μέχρι δανεικά για να κάνεις την δουλειά σου! Πρόσεξε μόνον μήπως «χαλαρώσεις» υπερβολικά και προβείς σε σπατάλες ή δώσεις «τα άγια στα σκυλιά», παρασυρμένος/η από εφήμερα κίνητρα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σου αποκαλύψει το παρασκήνιο μιας παλιάς υπόθεσής σου, ενώ σε φέρνει σε… απ’ ευθείας επαφή με το υπερπέραν ή το υποσυνείδητό σου, φωτίζοντας κάποιες κρυφές πλευρές της ζωής σου!

Παρθένος
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Δία σε καλεί να «φρεσκάρεις» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μέσα από δράσεις που δεν έχουν απαραίτητα κάποιον σοβαρό χαρακτήρα αλλά συντελούν στην διαμόρφωση ενός πιο χαρούμενου κι ανάλαφρου κλίματος, ίσως μάλιστα να έχεις και τα… πολύ τυχερά σου, από άτομα που «σε πάνε»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που σου θυμίζουν έντονα το παρελθόν σου κι όλη αυτή η αναβίωση θα σου ξυπνήσει και το ενδιαφέρον σου για πράγματα που κάποτε σε συγκινούσαν κι έχουν ακόμη να σου… δώσουν από όλες τις απόψεις!

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια επαγγελματική υπόθεση ή καταστάσεις του παρελθόντος, με κίνδυνο να «κολλήσεις». Από την άλλη πλευρά όμως θα ωφεληθείς από την επαφή σου με κάποιον πρεσβύτερο. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Δία μια «τυχερή» εξέλιξη μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο τα δεδομένα στην δουλειά σου, ίσως όμως να πρόκειται απλά για μια πιο «χαλαρή» κι ανέμελη ημέρα. Αν πάλι αναζητάς μια νέα απασχόληση, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, είτε πρόκειται για κάτι επ’ αμοιβή, είτε για μια δραστηριότητα που σε ευχαριστεί και σε διασκεδάζει.

Σκορπιός
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Δία σε καλεί να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, χωρίς «μαύρες» ή «δεύτερες» σκέψεις, αφού σήμερα επιτρέπονται πολλά από εκείνα που… δεν εγκρίνεις! Επιπλέον, είναι πιθανό να διακριθεί ένας «δικός σου» άνθρωπος αλλά και να κερδίσεις κάτι σημαντικό σε ένα τυχερό παιχνίδι. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να εξέλθεις αλλά και να «βουτήξεις» στο παρελθόν, προκειμένου να ανασύρεις «θαμμένες» αλήθειες ή… συνταγές, ενώ φαίνεται πως θα ωφεληθείς τα μέγιστα από τις επαφές σου με συγγενικά πρόσωπα μιας κάποιας ηλικίας!

Τοξότης
Γενικά: Με το τετράγωνο Ερμή-Δία οι διαθέσιμες ευκολίες σου πολλαπλασιάζονται, όχι όμως εξ αιτίας των δικών σου προσπαθειών γι’ αυτό βγες για λίγο από τις συνήθεις ασχολίες σου και εμπιστεύσου περισσότερο τον παράγοντα τύχη! Επιπλέον, είναι καλή ημέρα για να ανανεώσεις και να εξωραΐσεις τον χώρο σου, ενώ αν υπάρχουν οικογενειακές εκκρεμότητες, είναι βέβαιο ότι θα ρυθμιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε κάνει πιο συναισθηματικό σε οικονομικές υποθέσεις, κάτι που αναδεικνύει το «ανθρώπινο» πρόσωπό σου και μόνον να κερδίσεις έχεις από αυτό.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να αναβιώσει μια παλιά συνεργασία σου με ένα άτομο ή φορέα που έχει τον τρόπο και τα μέσα να σε βοηθήσει, όχι από συμφέρον αλλά από αγάπη! Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Δία δεν έχεις παρά να «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο και να διανθίσεις την καθημερινότητά σου με ευχάριστες δραστηριότητες, από παιχνίδια, μέχρι εκδρομές και περιπάτους. Επιπλέον θα λάβεις μια πολύ ευχάριστη είδηση, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να… συγχυστείς από τις επιπολαιότητες κάποιων, ιδιαίτερα σε σχέση με κάποια πράγματα που θα έπρεπε να μείνουν κρυφά!

Υδροχόος
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Δία αλλάζει υπέρ σου το σκηνικό στα οικονομικά σου κι αν μη τι άλλο θα μπορέσεις να αποκτήσεις ότι επιθυμείς ή σου λείπει αλλά και να απολαύσεις κάποιες από τις μικρές «αμαρτίες» της καθημερινότητας! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να «φτιάξεις» μια οικογενειακή ατμόσφαιρα στην δουλειά σου, ποντάροντας περισσότερο στις ανθρώπινες σχέσεις, παρά στον τεχνικό εξοπλισμό και τους κανόνες του μάρκετινγκ. Υπάρχουν βέβαια και τα θέματα υγείας ή διατροφής που σε «πιλατεύουν» κι εδώ είναι σκόπιμο να καταφύγεις σε παραδοσιακές «συνταγές».

Ιχθύες
Γενικά: Με το τετράγωνο Ερμή-Δία, ότι εύχεσαι μπορεί να γίνει, ακόμη και το πιο… απίθανο, γι’ αυτό έχε πίστη! Επιπλέον, η κοινωνικότητά σου «πιάνει τόπο» και είτε πρόκειται για μια σοβαρή υπόθεση, είτε για κάτι πιο ανάλαφρο, έχεις τον τρόπο να κερδίσεις όλες τις εντυπώσεις και να γίνεις αποδέκτης πολλών κολακευτικών σχολίων. Και βέβαια αν βάλεις μπροστά ένα από τα πολλά σχέδιά σου, θα έχεις ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να ασχοληθείς με πρόσωπα και υποθέσεις του παρελθόντος, αναβιώνοντας μια προοπτική που φαίνεται πως… ήρθε η ώρα της!


astrology.gr