MY KTEO

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Α.Ο.Ν.Α: "Θλίψη και Αγανάκτηση"

Μετά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 24ης Αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ και Α.Ο.Ν. Αρτάκης, η ομάδα της Νέας Αρτάκης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:


"ΣΚΕΠΑΣΤΗ – Α.Ο.Ν.Α – Διεξαγωγή Αγώνα πρωταθλήματος Θλίψης και Αγανάκτησης ."
Σχετικά με την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού Αγώνα της 24ης Αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ και Α.Ο.Ν. Αρτάκης θα θέλαμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση και την θλίψη  μας για τις συμπεριφορές παραγόντων και ποδοσφαιριστών της αντίπαλης ομάδας.

Μερικές απορίες …
Πώς είναι δυνατόν ο παίκτης της αντίπαλης ομάδας συνειδητά χτύπησε με «δολοφονικό» τάκλιν ( σε προσπάθεια του ποδοσφαιριστή μας να εφαρμόσει το fair play την συγκεκριμένη στιγμή πάνω στην εξέλιξη της φάσης ) να μην τιμωρείτε τελικά με κάποια κάρτα ( κίτρινη ή κόκκινη !!! ) , και τιμωρείτε μόνο ο ποδοσφαιριστής μας ?

Πώς είναι δυνατόν επίσημος παράγοντας της αντίπαλης ομάδας και με ποιο δικαίωμα «που του ορίζει ο νόμος» να πιάνει από τον λαιμό  και χτυπά ποδοσφαιριστή μας στο 88’ λεπτό δημιουργώντας και ξεκινώντας τα επεισόδια με λογικό αποτέλεσμα και κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα οι παίκτες μας να αμυνθούν και να προστατευθούν ?

Να υπενθυμίσουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα στον 1ο γύρο ήταν 1-1 με άψογη φιλοξενία των αντιπάλων και με καταλογισμό πέναλτι ισοφάρισης στο 90’λεπτό , από την πλευρά μας το αμφισβητήσαμε μεν σε ποδοσφαιρικά πλάισια αλλά σεβαστήκαμε δε την απόφαση του διαιτητή δεν δημιουργήσαμε κανένα θέμα και επεισόδια αντίστοιχου τύπου όπως σε όλους τους αγώνες μας μέχρι σήμερα . Οσα έγιναν κατά την άποψη μας είναι «φτηνά ερασιτεχνικά τεχνάσματα με προσπάθεια αλλοίωσης αποτελεσμάτων του συγκεκριμένου αλλά και μελλοντικών αγώνων της ομάδας μας με ενδεχόμενες τιμωρίες παικτών με πρακτικές του παρελθόντος » τα οποία πολύ ευκολά μπορεί να καταλάβει ο καθένας μας.

Μετά την κατάκτηση του ΚΥΠΕΛΛΟΥ η ομάδα μας θα συνεχίσει συγκεντρωμένη και πιο ΔΥΝΑΤΗ την προσπάθεια για την κατάκτηση του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ βασισμένη στις αρχές και την ιστορία της ομάδας μας σεβόμενη πάντα τους ποδοσφαιριστές μας , του προπονητές μας αλλά και τους φίλους και φιλάθλους μας , δεν θα εφαρμόσουμε ποτέ παρόμοιες πρακτικές εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ας διαλέξουμε τι θέλουμε και να απαιτήσουμε να διασφαλιστεί η ισορροπία και η ισονομία από την διοργανώτρια αρχή εφαρμόζοντας τους κανονισμούς "και ενδεχόμενα ετεροχρονισμένα και συμπληρωματικά μετά απο στοιχεία που προκύπτουν στην πορεία εκεί που της επιτρέπει ο νόμος και οι διαδικασίες της", η εφαρμογή των κανόνων μέσα στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και έξω από αυτούς από τους διαιτητές και τους παράγοντες όλων των ομάδων .

Οι αγώνες κερδίζονται μέσα στο γήπεδο από τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές ΜΟΝΟ, αγωνιζόμενοι οι ποδοσφαιριστές σε αθλητικά και ποδοσφαιρικά πλαίσια προσέχοντας πάνω από όλα την προσωπική τους υγεία και την υγεία των συναδέλφων τους και απομακρύνοντας κάθε είδους «παροτρύνσεις και ιδέες αλλοίωσης των αποτελεσμάτων αγωνιστικά και έξω-αγωνιστικά» υλοποιώντας ιδέες και πρακτικές που δεν τους βρίσκουν σύμφωνους με την συνείδηση και την ηθική τους ."