MY KTEO

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Σπείρα είχε διαπράξει άλλες τρεις ληστείες σε περιοχές της Χαλκίδας


Πέντε από τα μέλη της αποκαλύφθηκε ότι είχαν διαπράξει άλλες τρεις ληστείες σε περιοχές της Εύβοιας το Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2018
 Όλο και «φουσκώνουν» οι δεκάδες δικογραφίες σε βάρος των μελών της σπείρας των Ρομά με τις 51
ληστείες και κλοπές, που είχε εξαρθρωθεί πριν από τρεις μήνες! Πέντε από τα μέλη της αποκαλύφθηκε ότι είχαν διαπράξει άλλες τρεις ληστείες σε περιοχές της Εύβοιας το Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2018.Πλέον, εξακριβώθηκε ότι οι συγκεκριμένοι πέντε δρούσαν και σε περιοχές της Εύβοιας, όπου κινούνταν με Ι.Χ. αυτοκίνητο επιλέγοντας σημεία χωρίς μεγάλη κίνηση. Έτσι, στις 24 Νοεμβρίου του 2018 είχαν χτυπήσει μια ηλικιωμένη στην Παραλία Αυλίδας και είχαν αρπάξει από τον λαιμό της μία χρυσή αλυσίδα και το κινητό της.
Την επόμενη μέρα, στην περιοχή Παραλία Λουκισίων λήστεψαν έναν πλανόδιο πωλητή και άρπαξαν το κινητό του και διάφορα προσωπικά του έγγραφα. Στις 3 Δεκεμβρίου, ακινητοποίησαν με την απειλή αναδιπλούμενου σουγιά τον υπάλληλο ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στα Λουκίσια Ευβοίας και του άρπαξαν χρήματα και ένα κινητό.
Για όλα αυτά, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστείες που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ ερευνάται αν διέπραξαν και άλλες παρόμοιες ληστείες.