MY KTEO

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Χαλκίδας καλωσόρισαν την Άνοιξη



 
Μια πολύ όμορφη, ανοιξιάτικη-αλλά βροχερή- εκδήλωση, για δεύτερη χρονιά, πραγματοποίησε ο Δημοτικός Οργανισμός Παιδείας Προστασίας και Αλληλεγγύης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Χαλκιά Αναστασιάδη, με τη συμμετοχή δεκάδων

παιδιών από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, του Δήμου Χαλκιδέων. Με την καθοδήγηση του προσωπικού, τα παιδιά από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου Χαλκιδέων παρουσίασαν διάφορα δρώμενα, ενώ χειροκροτήθηκαν θερμά από τους θεατές που είχαν κατακλύσει το Γυμναστήριο.











Με πολύ χορό, δραστηριότητες και πολλές εκπλήξεις, οι λιλιπούτειοι μαθητές απήλαυσαν κάθε στιγμή και φυσικά πλούσια εδέσματα και αναψυκτικά στο τέλος της εκδήλωσης. Στον χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης τόνισε τη σημασία της δημιουργίας των ΚΔΑΠ και μέσω του Δημοτικού Οργανισμού γίνεται μεγάλη προσπάθεια να αυξάνεται κάθε χρόνο ο αριθμός των παιδιών των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης και να απολαμβάνουν τις διάφορες υπηρεσίες που παρέχουν αυτά.  
Με τη σειρά του, ο πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΧ Σωτήρης Ανυφαντής αναφέρθηκε στο τεράστιο έργο που γίνεται στα  Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης, κάτι που πριν από 4,5 χρόνια δεν υπήρχε καν στην πόλη της Χαλκίδας ενώ τόνισε ότι επόμενος στόχος είναι να αυξηθεί ο αριθμός των παιδιών που θα παρακολουθούν δωρεάν αυτά τα προγράμματα, προκειμένου να διευκολύνονται οικονομικά οι οικογένειές τους.