MY KTEO

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Θεατρικό εργαστήριο με τη συμμετοχή των τροφίμων και των μελών της ομάδας του Θεάτρου Χαλκίδας: «Οι δικές μας ιστορίες»


Το Σάββατο 13 Απριλίου επισκεφτήκαμε τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου Χαλκίδας και το Κέντρο Ανιάτων στην Αυλίδα. Με την καθοδήγηση της καλλιτεχνικής μας διευθύντριας, Μαρίνας Μέργου, τα μέλη του Θεάτρου Χαλκίδας, Μάχη Ακριώτου, Αναστασία Σουκελή, Κατερίνα
Δανιηλίδου, Κώστα Ντεγιάννη, Βασιλική Κοτσανταμπάνη, Ζωή Λιβανίου, Ευρώπη Ευαγγελοπούλου, Νίκος Αθανασιάσης, Ελίζαμπεθ Αθανασιάδη, Μαίρη Χουλιέρη, και την χορωδία του Μουσικού Σχολείου. Τα κορίτσια μας που έφτιαξαν τις κάρτες που μοιράσαμε.. ΄Εστερ Λουκά, Ελένη Κουτσοπάκη, Μίνα Βαμβάκου, Μαρία Καράκωστα, Βασιλική Κοτσανταμπάνη, Αναστασία Σουκελή.

Το δάκρυ τους ..το δάκρυ μας έγιναν χαρά και χαμόγελα, χορός και ιστορίες ζωής του καθενός, σαν παραμύθι.. τους σηκώσαμε από την καρέκλα που τους βαλτώνει όλο και περισσότερο... από το κρεββάτι της θλίψης.. και του πόνου.. από.. από.. και χόρεψαν μαζί μας.. τραγούδησαν ..τα πρόσωπά τους έγιναν πιο φωτεινά.. έλαμψαν!!..  Όλα κύλησαν τόσο όμορφα.. Μπράβο μας.. μπράβο τους… η αυλαία έκλεισε από " φωνές  αφανών".