MY KTEO

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Στην Αθήνα ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαος Ντίτορας για την προσυπογραφή μνημονίου συνεργασίας για το σύστημα «ΙΡΙΔΑ».


Ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας κ. Νικόλαος Ντίτορας μετέβη την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 στην Αθήνα, προκειμένου να προσυπογράψει το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, του Υπουργείου Εσωτερικών και της
Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό τη λειτουργία του Πληροφορικού Συστήματος Ηλεκτρονικής Διαχείρισης Εγγράφων «ΙΡΙΔΑ».
Πλην της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, οι φορείς που υπέγραψαν αντίστοιχες τριμερείς συμφωνίες και στους οποίους το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιείται καθολική χρήση του συστήματος «ΙΡΙΔΑ», είναι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, ο Δήμος Δωρίδος,  ο  Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης, ο Δήμος Ιλίου, ο Δήμος Καστοριάς, ο Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης, ο Δήμος Φαρκαδόνας και ο  Δήμος Χίου.