MY KTEO

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλεί να μείνεις για περισσότερο χρόνο μόνος/η, ώστε να συντονιστείς με τις εσωτερικές ανάγκες σου. 
Επιπλέον, οφείλεις να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα υγείας και διατροφής, αφού ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από αρθριτικά ή δερματικά προβλήματα, ίσως όμως να περιθάλψεις τελικά έναν δικό σου άνθρωπο. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω επιχειρεί «να σου βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι» κι εσύ καλείσαι να συμβιβαστείς με περιορισμούς που δεν σου αρέσουν μεν αλλά είναι αναγκαίοι, χωρίς όμως να σε «καβαλήσουν» κιόλας! 

Ταύρος
Γενικά: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς φέρνει μπλοκαρίσματα και πιεστικά διλήμματα στις φιλίες σου ή σε σχέση με την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια κι ίσως να διαπιστώσεις πως έχεις «ποντάρει» σε άτομα που δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να πάρεις μια «πίκρα» από φίλο/η, δες το όμως σαν μια ευκαιρία να χωρίσεις τα «πρόβατα» από τα «ερίφια». Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Αιγόκερω οι επαφές και οι μετακινήσεις αποκτούν έναν πιο πληκτικό ή υποχρεωτικό χαρακτήρα αλλά αν θες να είσαι εντάξει απέναντι στους άλλους θα πρέπει να… υπακούσεις στις βουλές του!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς κινείται στον… αστερισμό της σοβαρότητας και αναμένεται να τεστάρει τον επαγγελματισμό σου, βγάζοντας στην επιφάνεια προβλήματα και παθογένειες, ξεκίνα λοιπόν από αυτά που πρέπει να γίνουν αφήνοντας στην άκρη κάθε τι που σε αυτήν την φάση «περισσεύει». Ακόμη, μην ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, πριν διερευνήσεις προσεκτικά κάθε πτυχή του θέματος, ενώ η ημέρα δεν προσφέρεται για αισθητικές παρεμβάσεις και αγορές ρούχων ή αξεσουάρ. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορείς μεν να πουλήσεις ότι θέλεις αλλά μην προβείς σε σημαντικές αγορές.

Καρκίνος
Γενικά: Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς να… διαβαίνει από «στενωπό», μπορεί τελικά να αγχωθείς με το ότι κάποια πράγματα έχουν κολλήσει ή με αναποδιές της τελευταίας στιγμής, ιδιαίτερα σε σχέση με «χαρτιά» που χρειάζεσαι και δεν έχεις. Και βέβαια εδώ θα κριθεί ο βαθμός της προνοητικότητας σου αλλά σε κάθε περίπτωση πιάσε τα θέματά σου ένα-ένα κι άρχισε να δουλεύεις με αυτά. Επιπλέον μπορεί να δώσεις κάποιου είδους εξετάσεις. Παράλληλα, με τον Κρόνο απέναντί σου να κρίνει σχέσεις και συνεργασίες, μια στενοχώρια θα την πάρεις αλλά ίσως χρειαστεί να επιβάλλεις την τάξη σε πρόσωπα, που τείνουν να «ξεφύγουν».

Λέων
Γενικά: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς αναδεικνύει οικονομικές αναγκαιότητες, επισπεύδοντας κάποια περιοριστικά μέτρα. Κι επειδή σε σχέση με τα δικά σου, όσο να ‘ναι ξέρεις να κάνεις το κουμάντο σου, το πρόβλημα μπαίνει σε σχέση με δανεικά σε άλλους/ες, εδώ όμως είναι που αν δεν θες να χάσεις, θα πρέπει να πεις όχι. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε θέλει προσηλωμένο σε ένα πρόγραμμα διατροφής, αφού για να έχεις αποτελέσματα οφείλεις να ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά γράμμα. Επιπλέον, στην δουλειά σου θα χρειαστεί να κάνεις και κάποιες «αγγαρείες», όλα όμως έχουν τα όριά τους!

Παρθένος
Γενικά: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς τονίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όλα όμως φαίνεται να ορίζονται από την ανάγκη κι όχι από τις επιθυμίες σου, ενώ αν σου προταθεί κάτι νέο, τήρησε στάση αναμονής! Αν πάλι προκύψει μια εμπλοκή σε μια τρέχουσα κατάσταση, χειρίσου το θέμα σου συμβιβαστικά. Παράλληλα, και ο Κρόνος στον Αιγόκερω δοκιμάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, θέτοντας επί τάπητος κάποια «καυτά» ζητήματα αλλά  βέβαια δεν είσαι εσύ μόνον εκείνος/η που θα πρέπει να δώσεις λόγο για τα πεπραγμένα σου ή να περάσεις από κάποιου είδους εξετάσεις, αφού οι ευθύνες είναι μοιρασμένες.

Ζυγός
Γενικά: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς ενδέχεται να αναδείξει μια σειρά από αναγκαιότητες σχετικές είτε με την δουλειά σου, είτε με την υγεία και την διατροφή σου. Κι επειδή εδώ δεν χωρούν επιπολαιότητες, εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να λάβεις τα μέτρα σου, όσο κι αν αυτό περιορίζει τις επιλογές σου. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά, τσέκαρε την κατάστασή τους. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σου ζητά να μην είσαι τόσο υποχωρητικός/η σε καίρια ζητήματα της ζωής σου, ιδιαίτερα στον οικογενειακό τομέα, αφού κάθε παραχώρησή σου θα θεωρηθεί αδυναμία και θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Σκορπιός
Γενικά: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε φέρνει πλησιέστερα σε πρόσωπα που αγαπάς κι εκτιμάς, όχι όμως τόσο για να διασκεδάσεις όσο για να επιλυθούν προβλήματα ή θέματα μεταξύ σας που χρονίζουν. Δείχνει μάλιστα πιο σωστό να αναλάβεις έναν εμψυχωτικό ρόλο, αφήνοντας κατά μέρος τις κριτικές. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με καθυστερήσεις κι εμπλοκές στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, ενώ μπορεί να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός συγγενή σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις την ευκαιρία να μελετήσεις εξονυχιστικά κάποιες λεπτομέρειες.

Τοξότης
Γενικά: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε υποθέσεις που αφορούν είτε στο σπίτι σου, είτε στην οικογένεια σου. Το πιο σωστό όμως θα ήταν να μην βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις αλλά να οργανωθείς, προετοιμάζοντας το έδαφος για τα όσα θα ακολουθήσουν, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις και μια στενοχώρια. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να απαλλαγείς από οικονομικές δεσμεύσεις που κακώς ανέλαβες και πολύ περισσότερο να μην αναλάβεις κάποια καινούρια. Επιπλέον οφείλεις να καλύψεις άμεσα κάποια υποχρέωση, αφήνοντας τις αγορές σου για μετά.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς δίνει έμφαση στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. φαίνεται όμως πως θα έχουν έναν υποχρεωτικό χαρακτήρα», ίσως μάλιστα να κουραστείς ή να ταλαιπωρηθείς υπέρ το δέον. Αντίθετα όμως σε διαβάσματα και μελέτες έχεις «το πάνω χέρι» και η σωστή προετοιμασία σου είναι το βασικό προαπαιτούμενο σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στο ζώδιό σου, σου επισημαίνει ότι δεν είναι δυνατόν να τα «φορτώνεσαι» όλα εσύ, χωρίς μάλιστα να υπάρχει και η ανάλογη ανταμοιβή ή αναγνώριση. Επιπλέον, δεν αξίζει να «παλεύεις» να κερδίσεις ένα «στοίχημα», που αν το σκεφτείς δεν είναι καν δικό σου!

Υδροχόος
Γενικά: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς φέρνει νέα πιεστικά δεδομένα στα οικονομικά σου και για την ώρα φαίνεται να προέχουν κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αγνοήσεις κι εδώ βέβαια θα κριθεί ο βαθμός της προνοητικότητάς σου. Επιπλέον, οι συνθήκες δεν ευνοούν καθόλου αγορές ή επενδύσεις, όσο το «ξεσκαρτάρισμα» από οτιδήποτε δεν χρειάζεσαι ή σε βαραίνει. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω «πειράζει» την φυσική σου κατάσταση, που δεν… σηκώνει πολλά-πολλά, γι’ αυτό δεν πρέπει να αμελήσεις θέματα υγείας και διατροφής, ξεκινώντας ίσως από μια αναγκαία δίαιτα.

Ιχθύες
Γενικά: Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε καλεί να κινηθείς ρεαλιστικά, αφήνοντας στην άκρη όλα εκείνα που έχουν δευτερεύουσα σημασία αλλά και τις επεκτατικές τάσεις σου, αφού οι συγκυρίες θα σε αναγκάσουν να κάνεις πίσω. Μάλιστα θα δικαιωθείς αν «κάνεις την καρδιά σου πέτρα» και πάρεις τις δέουσες αποφάσεις, ώστε να έχεις δίπλα σου μόνον υπεύθυνα και έμπιστα πρόσωπα, ικανά να σε ακολουθήσουν όχι μόνον στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω ξεκαθαρίζει το τοπίο και στις φιλικές σχέσεις σου, κρίνοντας ποιος/α τελικά αξίζει την εμπιστοσύνη σου και ποιος/α όχι.


astrology.gr