MY KTEO

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Παρουσία Πρατσόλη σε συναυλία αφιερωμένη στο «Έτος Σκαλκώτα» και σε ημερίδα «Δώσε μου το χέρι σου να μπω στη ζωή»


Το Σάββατο 13/04/2019 ο Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης,   παραβρέθηκε σε συναυλία κλασικής μουσικής, στη Σχολή Πεζικού, αφιερωμένη στο Νίκο Σκαλκώτα, η οποία πραγματοποιήθηκε από το Εργαστήρι Καλλιτεχνικής Παιδείας, με την επιμέλεια της

μουσικού, μουσικοπαιδαγωγού και συγγραφέως, Βάνας Παπαϊωάννου, στο πλαίσιο του εορτασμού του «Έτους Σκαλκώτα» και την συμμετοχή του Κωστή Δεμερτζή, ειδικού μελετητή του Νίκου Σκαλκώτα.


Ο κύριος Πρατσόλης  έδωσε συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον φίλο και συμμαθητή του Κωστή Δεμερτζή.
Την Κυριακή 14 Απριλίου,  ο Βουλευτής  παρακολούθησε την  ημερίδα με τίτλο «Δώσε μου το χέρι σου να μπω στη ζωή», που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της Περιφέρειας στη Χαλκίδα.
Την ημερίδα συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Διρφύων- Μεσσαπίων, το ΚΕΦΙΑΠ, το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και η Επιστημονική Επιτροπή Συντονισμού Εργαστηρίων Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ-ΔΗΚΑΔΙΜΕ.
Μέσα σε ιδιαίτερο συγκινησιακά κλίμα, παρακολούθησε ιστορίες ατόμων που φιλοξενούνται στο ΚΕΦΙΑΠ, πλούσιο φωτογραφικό υλικό  από τις δράσεις του Κέντρου, καθώς και τα χορευτικά των ατόμων που φιλοξενούνται στο κέντρο, τα οποία και απέσπασαν το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.