MY KTEO

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Συνεχίζεται η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Καρύστου

Συνεχίζει την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της η Λαϊκή Συσπείρωση για το Δήμο Καρύστου, του ψηφοδελτίου που στηρίζει το ΚΚΕ, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Παρασκευά.


Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι δοκιμασμένοι αγωνιστές εργάτες, υπάλληλοι, επαγγελματίες, αγρότες, φοιτητές, συνταξιούχοι που συμμετέχουν στο εργατικό λαϊκό κίνημα. Είναι αμετακίνητοι στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαού! Εκεί θα βρίσκονται και την επόμενη μέρα των εκλογών!

Είναι άνθρωποι που προέρχονται κι από άλλους πολιτικούς χώρους, που συμπορεύονται όμως με το ΚΚΕ στον αγώνα, στο κίνημα και τις εκλογές.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
Βελλή Μπουρνέλου Χρυσούλα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κάρυστο. Μέλος του ΔΣ του Προοδευτικού Συλλόγου Γυναικών Χαϊδαρίου της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος. 
Κακαβή Νεκταρία. Γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από το Ρεούζι Εύβοιας και τον Πολιχνίτο Λέσβου. Ζει στα Στύρα από το 2010. Εργάζεται σαν παρασκευάστρια σε Μικροβιολογικό Εργαστήριο στην Κάρυστο. Έχει σπουδές στη Συμβουλευτική Ψυχολογία και φοιτά στο τμήμα Βοηθών Νοσηλευτών του ΙΕΚ Καρύστου. 
Μαχραμάς Δημήτρης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα με καταγωγή από το Καψούρι Καφηρέα. Φοιτητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών στο ΤΕΙ Χαλκίδας. Μέλος του Συλλόγου Φοιτητών ΣΤΕΦ και του Συλλόγου Οικοτρόφων Εστίας.
Τηνιακός Μιχάλης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κάρυστο και κατοικεί στον Αετό. Υπάλληλος ΕΛΤΑ Μαρμαρίου. Μέλος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΛΤΑ Νομού Εύβοιας.