MY KTEO

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Η Ν.Ε. Εύβοιας του ΚΙΝ.ΑΛΛ για την υπόθεση NOVARTIS

Ότι η σκευωρία θα καταπέσει  και οι εμπνευστές της θα λογοδοτήσουν διατείνεται με Δελτίο Τύπου η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του Κινήματος Αλλαγής μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση NOVARTIS.
Συγκεκριμένα:

"Aφού απέτυχε η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να ρίξει στάχτη στα μάτια των πολιτών με την δήθεν προοδευτική συμμαχία  για την Ευρώπη, θυμήθηκε πάλι την Novartis, μια ακόμα υπόθεση που την χρησιμοποιεί μόνο για τις μικροκομματικές του επιδιώξεις και για την εξόντωση των πολιτικών του αντιπάλων.
Επανέρχεται ο κ. Τσίπρας και οι συν αυτώ, στη χρεοκοπημένη πια σκευωρία, για να επιτεθεί στο Κίνημα Αλλαγής και στα στελέχη του, χωρίς καν να ζητήσουν συγνώμη από τους πρώην πρωθυπουργούς και υπουργούς τους οποίους διέσυραν στα ΜΜΕ και την Βουλή και για τους οποίους η υπόθεση ήδη αρχειοθετήθηκε (Πικραμένος, Βενιζέλος, Κουτρουμάνης κ.λ.π). Μοναδικός τους στόχος να συνεχισθεί αυτή η συζήτηση ως τις εκλογές, για να φθείρουν το Κίνημα Αλλαγής, με την κατηγορία δήθεν χρηματισμού των στελεχών του.
Αυτοί που αρνήθηκαν να διερευνηθούν  οι ευθύνες της Νέας Δημοκρατίας για την περίοδο 2004-2009 που από 2,43 δις ευρώ το 2004 ανέβασε την φαρμακευτική δαπάνη σε 5,1 δις ευρώ το 2009 και καταψήφιζαν στην Βουλή όλα τα μέτρα και κάθε εξυγιαντική προσπάθεια που έκανε το ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2010-2011 και μείωσε την φαρμακευτική δαπάνη  σε 2,8 δις ευρώ, έχουν το θράσος να ομιλούν για χρηματισμό του Ανδρέα Λοβέρδου, εκ των πρωταγωνιστών της προσπάθειας για την μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης. Το  ΚΙΝΑΛ και τα στελέχη του, δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν ή να κρύψουν. Όλα στο φώς και πρώτοι οι Βουλευτές μας θα ψηφίσουν στην Βουλή να αρθεί η ασυλία του κ. Λοβέδρου και είναι βέβαιον ότι θα αποδειχθεί  πλήρως  η αθωότητά του.  Οι μεθοδεύσεις και οι ραδιουργίες της Κυβέρνησης για μια ακόμη φορά θα αποτύχουν. Η σκευωρία θα καταπέσει  και οι εμπνευστές της θα λογοδοτήσουν."