MY KTEO

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού σε κάνει να θέλεις να αποκτήσεις πράγματα που θεωρείς πως στερήθηκες στην ζωή σου, με συνέπεια να εξανεμιστούν οι οικονομίες σου,
από την άλλη πλευρά όμως ενισχύει τις πιθανότητες για να έχεις κι ένα έξτρα έσοδο ή να αποκτήσεις κάτι που φαντάζει μεν σαν πολυτέλεια αλλά ανεβάζει το πρεστίζ σου! Αν πάλι μπεις στην διαδικασία να «κυνηγάς» το χρήμα, τότε πόνταρε στην έκπληξη και δεν θα χάσεις! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να «κλέψεις» χρόνο για να ηρεμήσεις κοντά στην φύση, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις κι ένα «μεταφυσικό» βίωμα.

Ταύρος
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού τείνει να αλλάξει πολλά τόσο στις κεντρικές επιλογές σου, όσο και την εμφάνισή σου κι εδώ είναι που δεν πρέπει να κάνεις «σκόντο» σε πρωτοτυπία και διαφορετικότητα, αφού με αυτά τα στοιχεία θα αναδειχθείς! Αντίθετα οι «συμβατικές» επιλογές δεν έχουν και τόση πέραση. Όσο για τα προσωπικά σου θα έχεις την πρόκληση μιας διαδικασίας που δεν συνηθίζεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να «ρομαντζάρεις» στις εξόδους και τις παρέες σου, προσπερνώντας οτιδήποτε σε ενοχλεί και σε προβληματίζει, μην… πιστέψεις όμως και όσα σου υπόσχονται!

Δίδυμοι
Γενικά: Με την σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να αιφνιδιαστείς από αποκαλύψεις μυστικών ή καταστάσεων που δεν σου περνούσαν από το μυαλό, φαίνεται μάλιστα πως εδώ ισχύει το γνωστό «από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια»! Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να αλλάξεις μια θεραπευτική αγωγή ή να μπεις σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα διατροφής, ενδέχεται ωστόσο να προβληματιστείς και από κάποιες «περίεργες» αντιδράσεις του οργανισμού σου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σου προσφέρει στιγμές «ανείπωτης ευτυχίας», έστω και… πλαστής!

Καρκίνος
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού σε τροφοδοτεί με νέες γνωριμίες που σίγουρα θα αλλάξουν τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να γίνουν και κάποιες απρόβλεπτες «καραμπόλες»! Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν αποκλείεται να ενοχληθείς από την προκλητική συμπεριφορά ενός φίλου ή μιας φίλης που δείχνει να «μην σέβεται». Παράλληλα με τον Ποσειδώνα να είναι κι αυτός «στα ντουζένια του» οι πιέσεις και τα «πρέπει» χαλαρώνουν και δεν έχεις παρά να δραπετεύσεις από τα προγράμματα και να κάνεις αυτό που πάντα ονειρευόσουν!

Λέων
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να ανταποκριθείς στις προκλήσεις της ημέρας, που δεν θα είναι και λίγες, ίσως μάλιστα να «τριφτείς» και με πρόσωπα ή καταστάσεις που σε ξενίζουν. Τελικά βέβαια θα διαπιστώσεις πως κάποιες αλλαγές έχουν το γούστο τους, χώρια που σε συμφέρουν. Επιπλέον μπορεί κι εσύ να «το τερματίσεις» με επιλογές που είναι… τουλάχιστον εκκεντρικές! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει πιο ευαίσθητο στον πόνο και τα προβλήματα των άλλων, με συνέπεια να δώσεις το κάτι τις σου και… καλή καρδιά!

Παρθένος
Γενικά: Με την σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού, τίποτε δεν πηγαίνει σύμφωνα με το πρόγραμμα, γι’ αυτό κι εσύ οφείλεις να είσαι ανοικτός/η στις εκπλήξεις και το απρόβλεπτο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι πιθανό να βρεθείς για πρώτη φορά σε ένα μέρος που θα σε γοητεύσει αλλά και να γνωρίσεις πολύ ιδιαίτερα άτομα. Επιπλέον οι στιλιστικές επιλογές σου τείνουν να γίνουν ακραίες ή εκκεντρικές. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να εξωραΐσεις την εικόνα σου, δείχνοντας μόνον αυτά που θέλεις και κρύβοντας κάθε ανεπιθύμητη λεπτομέρεια ενώ καλείσαι να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές ανησυχίες σου.

Ζυγός
Γενικά: Με την σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού θα αποκτήσεις μια απρόσμενη πρόσβαση σε κεφάλαια ή παροχές, όλα αυτά όμως μπορεί να είναι και δανεικά, οπότε πρόσεξε λίγο το πώς θα διαχειριστείς το πλεόνασμα σου. Ακόμη, πριν κάνεις κάποια… extreme αγορά, δες μήπως μπορείς να ζητήσεις και να λάβεις αυτό που θέλεις υπό την μορφή ενός δώρου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να κάνεις μια καλή πράξη, ίσως όμως να είσαι κι εσύ ο/η ευνοημένος/η μιας προσφοράς. Επιπλέον, αν κάτι δεν πάει καλά στην δουλειά σου, δεν έχεις παρά να το… ξεχάσεις και να ευχηθείς το καλύτερο για σένα!

Σκορπιός
Γενικά: Με την σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού πολλά είναι εκείνα που εξαρτώνται από τους άλλους κι όχι τόσο από τις δικές σου προσπάθειες, με την μόνη διαφορά πως από πλευράς σου θα πρέπει να γίνεις πολύ πιο ανοικτός/η στην… ελευθερία, αφού σε διαφορετική περίπτωση μάλλον θα «σοκαριστείς» από την στάση ή την συμπεριφορά κάποιων. Επιπλέον, η «τρέλα» έχει σήμερα τον πρώτο λόγο, γι’ αυτό «πούλα» κι εσύ! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί προς τον ρομαντισμό, κάτι που θα αποτυπωθεί πρωτίστως στις σχέσεις σου αλλά και στην διάθεσή σου, που θα γίνει πιο «φευγάτη» και καλλιτεχνική.

Τοξότης
Γενικά: Με την σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού κάποια ζητήματα σχετικά με τα εργασιακά σου, θα λάβουν μια απροσδόκητη τροπή, που μάλλον σε ευνοεί. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για «επαναστατικές» αλλαγές στην διατροφή και τον τρόπο ζωής σου, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να παρουσιάσεις μια απρόσμενη δυσανεξία. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να εκφράσεις τον πιο ρομαντικό εαυτό σου μέσα από δείπνα, αισθησιακές μουσικές κλπ, όντας μάλιστα ιδιαίτερα… πειστικός/η, κάτι που μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για περαιτέρω ευχάριστες εξελίξεις.

Αιγόκερως
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να σε ωθήσει σε μια «πρωτόφαντη» ή πειραματική δραστηριότητα, μέσα από την οποία θα βρεις τον εαυτό σου ή θα ανακαλύψεις νέες δυνατότητες. Όσον αφορά δε τις διαπροσωπικές σχέσεις σου το πιθανότερο είναι να υπάρξουν εκπλήξεις και αποκαλύψεις αλλά τελικά η… αλήθεια θα λάμψει, ανεξάρτητα με το αν «πονάει» ή όχι! Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα να συμμετέχει στα δρώμενα, καλείσαι να βάλεις στην άκρη τον ρεαλισμό σου, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που σε «ταξιδεύουν», από τα όνειρα σου, μέχρι τις κάθε είδους καλλιτεχνικές δράσεις.

Υδροχόος
Γενικά: Κάποιες ανακατατάξεις ή σπάνιες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου θα σου δημιουργήσουν μια… ευεξία, αφού είσαι λάτρης των αλλαγών. Ίσως μάλιστα να δεχθείς απρόσκλητους επισκέπτες ή να βρεθείς σε ένα πολύ «σικάτο» περιβάλλον. Κατά τα άλλα βέβαια, η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού σε φέρνει πιο κοντά με τα «μαύρα πρόβατα» της οικογένειας! Παράλληλα, με τον ενεργό Ποσειδώνα να ενισχύει τις ανθρωπιστικές τάσεις σου είναι πιθανό να χαρίσεις κάτι, από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε μήπως χάσεις χρήματα εξ αιτίας της αφηρημάδας σου ή μιας απάτης.

Ιχθύες
Γενικά: Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού δρομολογεί κοινωνικές επαφές, μετακινήσεις και ταξίδια, που ξεχωρίζουν για την ιδιαιτερότητά και την σπανιότητά τους, ενώ μπορεί να λάβεις και μια απρόσμενη είδηση. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις «προχωρημένα» ρούχα, αξεσουάρ η μια συσκευή τελευταίας τεχνολογίας. Παράλληλα, η ημέρα προσφέρεται για μια δημιουργική φυγή μέσα από δράσεις ή ενασχολήσεις που σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Επιπλέον, με τον Ποσειδώνα «στις επάλξεις» θα γνωρίσεις άτομα πρόθυμα να σε εμψυχώσουν ή να σε εισάγουν σε έναν ιδεατό κόσμο.


astrology.gr