MY KTEO

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Ο Δημήτρης Θωμάς κάλεσε τους πολίτες να δώσουν τον τίμιο και καθαρό αγώνα, πόρτα – πόρτα


 Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου των Νέων Οριζόντων στην Κύμη που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς,  τόνισε ότι πρόκειται για έναν αγώνα προκειμένου να δοθεί τέλος στα πέντε τελευταία, πέτρινα
χρόνια τα οποία βιώνουν οι κάτοικοι του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.
Ο Δημήτρης Θωμάς αναφέρθηκε σε μια σειρά προβλημάτων που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής, είπε ότι η Κύμη παραμένει χωρίς αθλητικές εγκαταστάσεις, έκανε ειδική αναφορά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, το οποίο παραμένει καμένο επί 5 χρόνια, τονίζοντας ότι προσωπική του δέσμευση είναι πως τον μεθεπόμενο Σεπτέμβρη το σχολείο θα λειτουργεί.
Ο επικεφαλής των Νέων Οριζόντων αναφέρθηκε ακόμη σε μια σειρά θεμάτων, όπως το Ινστιτούτο Παπανικολάου, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, ο δεύτερος βιολογικός καθαρισμός της Κύμης και πολλά άλλα, για τα οποία, η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν έχει επιδείξει κανένα ενδιαφέρον. Αναφορικά με τις επερχόμενες εκλογές, ο Δημήτρης Θωμάς κάλεσε τους πολίτες να δώσουν τον τίμιο και καθαρό αγώνα, πόρτα – πόρτα, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι πολίτες και ταυτόχρονα να κλείσουν τ’ αυτιά τους σε υποσχέσεις ή απειλές.