MY KTEO

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!

Κριός: Ο Ερμής φεύγει από το ζώδιό σου στις 6/5 και περνά στο ζώδιο του Ταύρου μία θέση από την οποία σε καλεί να σκεφτείς με λογική και ενδεχομένως να δεις ξανά κάποιες παρορμητικές αποφάσεις που είχες πάρει το προηγούμενο διάστημα.
Στις 8/5 η σύνοδος που θα πραγματοποιήσει με τον Ουρανό σε καλεί να είσαι προσεκτικός καθώς η επικοινωνία θα αποκτήσει επιθετική χροιά. Στο τέλος εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 11/5 το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς και να λύσεις ένα επαγγελματικό σου ζήτημα.

Ταύρος: Αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 6/5 ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου μία θέση από την οποία θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις πολύ καλύτερα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες που θα σου δοθούν καθώς μπορεί να κλείσεις προσωπικές και επαγγελματικές συμφωνίες! Στις 8/5 η σύνοδος του Ερμή και του Ουρανού στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικές αντιδράσεις σε θέματα τα οποία δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία.

Δίδυμοι: Στις αρχές της εβδομάδας ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Ταύρου, μία θέση από την οποία θα είναι πιο εύκολο να δημιουργήσει παρασκηνιακές ενέργειες. Καλό θα είναι να προσέχεις τι εμπιστεύεσαι και σε ποιους ώστε να έχεις τα νώτα σου καλυμμένα. Στις 6/5 η αντίθεση του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου με το Δία από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει ένταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πρόσεξε τον τρόπο που θα διαχειριστείς τις «προκλήσεις» που θα σου δώσουν οι άλλοι.

Καρκίνος: Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο το βράδυ της Δευτέρας θα ενισχύσει την επικοινωνιακή σου διάθεση και θα σε ωθήσει σε συναντήσεις με φίλους και γνωστούς. Στις 8/5 η σύνοδος του Ερμή και του Ουρανού μπορεί να φέρει ξαφνικές συναντήσεις αλλά και νέα που θα σε εκπλήξουν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Από τις 7 έως και τις 10/5 το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Κριό με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Λέων: Μία νέα εβδομάδα ξεκινά με το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου μία θέση μέσα από την οποία θα δώσει γεγονότα σε επαγγελματικό επίπεδο. Τώρα είναι πιθανό να έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις κάτι το οποίο σε έχει ενοχλήσει καιρό. Από τις 7 έως και τις 10/5 το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δεν θα βοηθήσει τα αισθηματικά ζητήματα καθώς μπορεί να κάνουν αρκετά πιεστική τη ρουτίνα της καθημερινότητας, λόγω έκτακτων υποχρεώσεων.

Παρθένος: Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου το βράδυ της Δευτέρας θα σου δημιουργήσει στην ανάγκη να συναναστραφείς με κόσμο και να δεις αγαπημένους σου ανθρώπους. Στις 8/5 η σύνοδος του Ερμή και του Ουρανού μπορεί να φέρει μία επιτυχία σε κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με το εξωτερικό ή σε κάποιο ζήτημα που σχετίζεται με την εκπαίδευση. Στις 11/5 το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις ένα αισθηματικό ζήτημα με τον καλύτερο τρόπο.

Ζυγός: Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου το βράδυ της Δευτέρας, θα αυξήσει την διαισθητική σου ικανότητα και θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς καλύτερα ένα οικονομικό ζήτημα ή ένα θέμα που σχετίζεται με οικονομικά τρίτων. Προσπάθησε να λύσεις αυτή την εβδομάδα θέματα που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και σχετίζονται με τα οικονομικά, καθώς αν δεν το κάνεις θα εμφανιστούν ξαφνικά μπροστά σου αργότερα. Από τις 7 έως και τις 10/5 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή στα αισθηματικά σου ζητήματα.

Σκορπιός: Η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σου τον Ταύρο το βράδυ της Δευτέρας δείχνει πως ξεκινά μία περίοδος γεμάτη με επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις με συνεργάτες σου αλλά και με πρόσωπα που υπάρχει προοπτική για μελλοντική συνεργασία. Η σύνοδος του Ερμή και του Ουρανού στον Ταύρο στις 8/5 δείχνει πως μπορεί να προκύψουν νέα δεδομένα σε μία συνεργασία, τα οποία ενδέχεται να σε ξαφνιάσουν.

Τοξότης: Αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν περισσότερο θέματα ρουτίνας και υποχρεώσεις τις οποίες έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου στις 6/5 θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις καλύτερα τις εκκρεμότητες σου και να τις φέρεις εις πέρας. Η αντίθεση του Άρη από τους Διδύμους με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου ή με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, οι οποίες θα φουντώσουν λόγω της διάθεσης που θα υπάρχει για υπερβολές.

Αιγόκερως: Αυτή η εβδομάδα θα είναι βοηθητική για εσένα και τους στόχου σου καθώς ο Ερμής περνά στον Ταύρο το βράδυ της Δευτέρας στον οίκο που σχετίζεται με τα αισθηματικά σου ζητήματα. Δώσε προτεραιότητα σε αυτά καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς θα καταφέρεις να τα βοηθήσεις σημαντικά. Στις 8/5 η σύνοδος του Ερμή και του Ουρανού δείχνει πως η ήμερα μπορεί να κρύβει εκπλήξεις για αυτό πρόσεξε τις κινήσεις σου προκειμένου να είναι ευχάριστες για εσένα.

Υδροχόος: Η εβδομάδα χρωματίζεται από το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου το βράδυ της Δευτέρας και θα παρατηρήσεις πως ο τρόπος που θα επικοινωνείς και θα φιλτράρεις τα ερεθίσματα που σου δίνουν οι άλλοι θα αλλάξει. Το πείσμα θα είναι μεγαλύτερη παγίδα αυτής της πλανητικής μετακίνησης και προσπάθησε όσο μπορείς να το αποφύγεις σε κάθε επικοινωνιακή «συνδιαλλαγή» σου. Η αντίθεση του Άρη από τους Διδύμους με το Δία από τον Τοξότη την ίδια ημέρα θα φέρει στιγμές χαράς για την προσωπική σου ζωή καθώς θα παρατηρήσεις πως θα δημιουργείς χαρά στους ανθρώπους γύρω σου!

Ιχθύες: Μία καλή εβδομάδα ξεκινάει για εσένα καθώς η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου το βράδυ της Δευτέρας δείχνει πως οι επαφές με φίλους σου και ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, θα αποτελούν το αντίδοτο στην πίεση της καθημερινότητας. Η σύνοδος του Ερμή και του ουρανού στις 8/5 μπορεί να φέρει ένα ξαφνικό νέο σχετικό με κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου το οποίο θα δημιουργήσει τροφή για συζήτηση.


www.myastro.gr