MY KTEO

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Ο Χρήστος Παγώνης στα ΚΑΠΗ της ΔΕ Ληλαντίων





Συνεχίζουμε τις δράσεις για την ενίσχυση των δομών πρόνοιας και κοινωνικής φροντίδας για την τρίτη ηλικία.
 Δεν ξεχνάμε τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και τις ανάγκες τους. Είναι σημαντικό να είμαστε
δίπλα τους , προκειμένου να μη νιώθουν παραμελημένοι. Είμαστε εδώ για να τους παρέχουμε την φροντίδα που δικαιούνται.
Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης και επικεφαλής  του συνδυασμού «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας»  μαζί με υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους επισκέφθηκαν τα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων στη Δημοτική Ενότητα Ληλαντίων και πιο συγκεκριμένα τα ΚΑΠΗ στη Ν. Λάμψακο, τον Άγιο Νικόλαο και το Βασιλικό. Κατά τις επαφές που είχαν  και τις συζητήσεις αναφέρθηκαν στα προγράμματα κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει ο Δήμος Χαλκιδέων και στόχο έχουν τη στήριξη των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας μέσω της ενίσχυσης και της αναβάθμισης των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας  φροντίδας υγείας. Ο Χρήστος Παγώνης ανέφερε ότι η κοινωνική πρόνοια και η αλληλεγγύη ήταν και θα συνεχίσει να είναι στο επίκεντρο της πολιτικής του.
Ο Χρήστος Παγώνης ενημέρωσε, επίσης, και για σειρά άλλων σημαντικών ζητημάτων του Δήμου Χαλκιδέων, που προωθήθηκαν από την παρούσα Δημοτική Αρχή. Μεταξύ αυτών είναι το θέμα της Δημοτικής Αγοράς, τις οποίας οι εργασίες θα ξεκινήσουν τους προσεχείς μήνες, όπως και το έργο της Τεχνόπολης του Ευρίπου, όπου στην περιοχή της Χαλκίδας θα λειτουργήσουν Πανεπιστημιακές Σχολές του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σήμερα, 17 Μαΐου 2019 ο Χρήστος Παγώνης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τους δημοτικούς και τοπικούς υποψηφίους του συνδυασμού «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας», στο ξενοδοχείο Παλίρροια στις 20:30 μμ.