MY KTEO

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Τι απαντά η Καραβά στις κατηγορίες του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χαλκίδας


Αν είναι κάποιος που πρέπει να εκπλήσσεται, σύμφωνα με μια ανακοίνωση που απέστειλε στις σχολικές μονάδες το Δ.Σ. του συλλόγου μας, αυτή είμαι εγώ. Σας ενημερώνω ότι την ημέρα κατάθεσης των ψηφοδελτίων (16 Μαΐου 2019 και ώρα 20.30), όταν ως «ΔΥΝΑΜΗ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.» καταθέσαμε το ψηφοδέλτιό μας, εκφράσαμε το παράπονο ότι η συνδρομή των 25 ευρώ είναι υπερβολική για τους αναπληρωτές συναδέλφους μας που θα συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες. Αιτηθήκαμε και εμείς και η συνάδελφος της Αγωνιστικής Συσπείρωσης να μειωθεί η συνδρομή στα 15 ευρώ, όπως έχουν κάνει και άλλοι σύλλογοι ανά την Ελλάδα. Προσθέσαμε, μάλιστα, πως αν μειωθεί η συνδρομή για τους συμμετέχοντες στις εκλογικές διαδικασίες, την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης θα απαιτήσουμε να επιστραφεί η διαφορά των χρημάτων σε όλους τους αναπληρωτές συναδέλφους που είχαν ήδη καταβάλει το ποσό των 25 ευρώ και επιθυμούν να τους επιστραφεί.
Δεν είναι τυχαίο, συναδέλφισσες και συνάδελφοι, που τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας επανήλθαν με νέα ανακοίνωση και νέο μειωμένο ποσό ακριβώς την επόμενη ημέρα.
Γιατί δεν το έκαναν ευθύς εξαρχής όταν τους το είχε προτείνει το μέλος του Δ.Σ. της Αγωνιστικής Συσπείρωσης που πάγια θέση τους είναι η μείωση της συνδρομής καταγεγραμμένη και στα πρακτικά της ΔΟΕ και το έκαναν εκ των υστέρων;
Όσο για τους χαρακτηρισμούς και τη λάσπη που απευθύνουν στο πρόσωπό μου δύο ημέρες πριν τις εκλογές των αντιπροσώπων, λυπάμαι πάρα πολύ, όμως αυτό δε με παραξενεύει διότι νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσουν εντυπώσεις. Δυστυχώς για εκείνους και ευτυχώς για εμάς, δεν έχουμε να αποκρύψουμε τίποτε. Οι αναπληρωτές συνάδελφοι καθώς και όλοι οι υπόλοιποι έχουν την ικανότητα να διακρίνουν ποιοι είναι πραγματικά δίπλα τους και ποιοι υποκριτικά.
Με εκτίμηση και σεβασμό
Καραβά Μελπομένη (Μένη)