MY KTEO

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης από τη Χαλκίδα: «Θα κάνουμε τη Στερεά… Περιφέρεια Υπεροχής» (βίντεο)





Για τις χαμένες ευκαιρίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας τα περασμένα χρόνια, μίλησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρης Αναγνωστάκης, το Σάββατο το βράδυ στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Στερεά Υπεροχής», στη Χαλκίδα.
Παρουσία πλήθους κόσμου και με το σύνολο των επιφανών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό να δηλώνουν παρόντα, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης έδωσε το στίγμα της εκλογικής αναμέτρησης της 26ης Μαΐου.

Μεταξύ άλλων στην τελετή εγκαινίων παρευρέθηκαν ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, οι Βουλευτές Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, Τάσος Πρατσόλης και Γιώργος Ακριώτης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, Σταμάτης Βαρβαρός, ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ, Ανδρέας Παπανδρέου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας, Παναγιώτης Τζαφέρος, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων, Μιχάλης Κεράτσας, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας, Νίκος Μώρος, ο Ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας, Κώστας Λάμπρου, κ.α.





Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης στην ομιλία του, αμέσως μετά τον αγιασμό, δήλωσε αποφασισμένος, μαζί με τους συνεργάτες του να κάνουν τη Στερεά Ελλάδα, Περιφέρεια Υπεροχής… «Θα κάνουμε πράξη την παραγωγική ανασυγκρότηση, θα αγωνιστούμε για κοινωνική συνοχή και κοινωνική ανάπτυξη και θα τοποθετήσουμε την Στερεά στον «χάρτη», με την ταυτότητα, το ανθρώπινο δυναμικό και την ιστορία της» είπε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και δεσμεύτηκε για δημοκρατική διακυβέρνηση και συνεργασία των τοπικών κοινωνιών. Ενώ αναρωτήθηκε με ρητορικό ύφος, γιατί τα τελευταία χρόνια δεν αξιοποιήθηκαν οι ευρωπαϊκοί πόροι προς το συμφέρον της Περιφέρειας και πως η Στερεά Ελλάδα δεν κατάφερε να επωφεληθεί από τη ραγδαία αύξηση του τουρισμού στη χώρα.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Αναγνωστάκης παρουσίασε την ομάδα του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής» στην Εύβοια και κάλεσε τον κόσμο σε συστράτευση στο πλευρό της παράταξής του ώστε η Περιφέρεια να αλλάξει πρόσωπό και να αποκτήσει την ταυτότητα που της αξίζει.