MY KTEO

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Χρήστος Παγώνης: «Ο Δήμος μας βγήκε έξω από τα σύνορά του. Μπορούμε και απαιτούμε το καλύτερο για όλους»


Με παλμό και πολύ κόσμο, πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας» του υποψήφιου Δημάρχου Χαλκιδέων Χρήστου Παγώνη.
Λίγα λεπτά μετά τις 8, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και στη συνέχεια, η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου καθώς επίσης και η παρουσίαση της ομάδας του συνδυασμού του. Με έργα που έγιναν, με εκείνα που έχουν δρομολογηθεί και με πέντε νέους άξονες, πυλώνες για το Δήμο Χαλκιδέων, ο Χρήστος Παγώνης έλαβε θερμό χειροκρότημα από φίλους καρδιακούς, όπως ο ίδιος τόνισε και ευχαρίστησε αλλά και πολίτες που τον εμπιστεύθηκαν και ζήτησε εκ νέου να τον εμπιστευθούν. 



 Τόνισε μεταξύ άλλων πως «Ο Δήμος μας βγήκε έξω από τα σύνορά του. Μπορούμε και απαιτούμε το καλύτερο για όλους, αγωνιζόμαστε για τις λύσεις, δημιουργούμε έναν νέο τόπο, σύγχρονο, όμορφο, φιλόξενο. Έχουμε ένα δυνατό, πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, την σύμπλευση νέων με παλαιότερα και έμπειρα στελέχη. Άνθρωποι που χαρακτηρίζονται για το ήθος, την εντιμότητα, την σοβαρότητα, την υπευθυνότητα, τον επαγγελματισμό τους».

Δεν παρέλειψε βέβαια να αναφερθεί και στους πολιτικούς του αντιπάλους λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Δεν το συνηθίζω αλλά είμαι υποχρεωμένος από τα πράγματα να κάνω μια αναφορά. Κάποιοι από όσους διεκδικούν το αξίωμα του Δημάρχου είτε από ένδεια επιχειρημάτων είτε αμήχανοι από την απήχηση του συνδυασμού στην κοινωνία, αλλά και από την αδυναμία τους να αμφισβητήσουν το έργο μας, κύλησαν στο έσχατο σκαλί της πολιτικής αντιπαράθεσης. Μας κατηγορούν, με κατηγορούν για επιχειρηματικά συμφέροντα που κρύβονται, λέει, πίσω μου και πίσω από τον συνδυασμό μου. Μιλώ ανοιχτά, δημόσια, καθαρά και ξάστερα. 
Οι φίλοι μου, οι άνθρωποι της εργασίας και της επιχειρηματικότητας που συμπορευόμαστε 50 χρόνια μαζί, είναι εδώ, μπροστά μας με καθαρά πρόσωπα, κρυστάλλινοι χωρίς να κρύβονται, χωρίς να προσδοκούν απολύτως τίποτα, με μόνο σκοπό να καταδεικνύουν όποτε χρειάζεται την ανυπόκριτη αγάπη τους προς το πρόσωπό μου. Στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε ποτέ για σκοινί…». 

Κλείνοντας την ομιλία του, ο Χρήστος Παγώνης τόνισε πως «είμαστε πολίτες πρώτης γραμμής, όχι πολίτες πολιτικής» και στη συνέχεια παρουσίασε έναν έναν τους υποψηφίους του συνδυασμού του.