Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κυριακή, 26 Μαΐου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από οικονομικές σκοτούρες ή αβεβαιότητες, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις κάτι που θέλεις ή
να αποκομίσεις ένα κέρδος, ακριβώς την στιγμή που το χρειαζόσουν. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη διευρύνει τους πνευματικούς -και όχι μόνον- ορίζοντές σου κι από τον «έξω κόσμο» θα αντλήσεις βοήθειες και οφέλη κάθε είδους, με «αιχμή» την δικτύωσή σου εκεί που σε… συμφέρει! Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και οι σπουδές ενώ μπορεί να αποκτήσεις κι ένα μέσον επικοινωνίας ή να σου παρασχεθούν διευκολύνσεις στην καθημερινότητά σου.

Ταύρος
Γενικά: Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε κάνει να νοιώθεις ασφαλής και ικανοποιημένος/η από τις εξελίξεις και τις ευκολίες που σου παρέχονται. Επιπλέον, μπορείς να… ενισχύσεις την γοητεία που ήδη ασκείς με αισθητικές παρεμβάσεις. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα το οικονομικό σου μέλλον, συμβάλλοντας στην αύξηση των εσόδων σου, ίσως μάλιστα να βρεις και τρόπους για να τα «αβγατίσεις», με την συνδρομή των άλλων ή μιας συνεργασίας. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις αγορές που θα σε κάνουν να νιώσεις πλήρης από κάθε άποψη.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να σου αποκαλύψει προσωπικά ή επαγγελματικά μυστικά αλλά και να σε διευκολύνει σε ένα θέμα υγείας που τυχόν σε απασχολεί, ίσως μάλιστα να λάβεις μια «χρυσή» συμβουλή ευεξίας. Παράλληλα, η Δήμητρα απέναντί σου ευνοεί τις συνεργασίες σου κι αν δυσκολεύεσαι να κάνεις κάτι μόνος/η σου, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να εναποθέσεις τις ελπίδες σου σε άλλους/ες, που όχι μόνον θα σε βγάλουν από το όποιο αδιέξοδο αλλά θα σου προσφέρουν και επιπλέον προοπτικές, ίσως μάλιστα να λάβεις μια «σημαίνουσα» υποστήριξη.

Καρκίνος
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά και να εμπλουτίσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με πρόσωπα που δεν σε πιέζουν και απέναντι στα οποία δεν έχεις καμία κοινωνική υποχρέωση, απλά περνάτε όμορφα μαζί! Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Τοξότη οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να «στήσεις» μια δουλειά, ίσως μάλιστα να συνδράμει σε αυτό ένα πρόσωπο που ειδικεύεται σε επικοινωνιακά θέματα. Μην χάσεις την ευκαιρία για να βάλεις μπροστά ιδέες και σχέδια ή να αναζητήσεις στηρίγματα κι αν δεν ξέρεις κάποια πράγματα, απλά ρώτα για να τα μάθεις!

Λέων
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ταύρο σου θυμίζει ότι πέρα από την ουσία ενός θέματος πολλά κρίνονται και από το πώς θα το επικοινωνήσεις, δώσε λοιπόν μεγαλύτερη σημασία στην εξωτερική εμφάνισή αλλά και στις δημόσιες σχέσεις σου που στην παρούσα φάση θα σε βγάλουν «ασπροπρόσωπο/η»! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη μπορεί να σε αναζωογονήσει μέσα από παιχνίδια και δημιουργικές δράσεις, φέρνοντάς σε συνάμα και πιο κοντά σε ένα πρόσωπο με ταλέντα ή δεξιότητες. Επιπλέον, είναι πιθανό να ικανοποιηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Παρθένος
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να ξεχάσεις για λίγο τις έγνοιες και τα προβλήματά σου, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που σε ευχαριστούν. Ίσως μάλιστα να κάνεις ένα όμορφο μικρό ταξίδι ή να λάβεις μια καλή είδηση. Παράλληλα η Δήμητρα στον Τοξότη επισημοποιεί με έναν τρόπο τα σχέδια σου και είναι πιθανό να υπάρξει μια γενική πρόοδος σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια σου αλλά και τις δουλειές σου. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να αλλάξεις τόπο διαμονής ή να αναβαθμίσεις τον χώρο σου, ενώ θα περάσεις… σούπερ σε μια μάζωξη, είτε στον χώρο σου, είτε κάπου έξω!

Ζυγός
Γενικά: Τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν αλλά και η κάλυψη των τρεχουσών αναγκών σου, θα λάβουν την… πολύ ικανοποιητική απάντησή τους, μέσα από έξτρα παροχές ή μια κερδοφόρα επενδυτική κίνηση που θα σου φέρει η Αφροδίτη στον Ταύρο. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη φέρνει νέες γνωριμίες αλλά και επιπρόσθετες πληροφορίες για ότι σε απασχολεί. Επιπλέον, σε σχέση με την επικοινωνία ή τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου, είναι πιθανό να υπάρξουν διευκολύνσεις κι αν βέβαια σου γίνει πρόσκληση για να πας κάπου, μην την αρνηθείς.

Σκορπιός
Γενικά: Η Αφροδίτη απέναντί σου, σου προσφέρει την ευκαιρία να επωφεληθείς από την καλή προαίρεση των άλλων απέναντί σου και να πετύχεις με σχετική ευκολία κάποιον από τους στόχους σου. Αν μάλιστα σου γίνει κάποια πρόταση συνεργασίας, καλό είναι να την αποδεχθείς. Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Τοξότη τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αφού ακόμη κι αν εσύ δεν έχεις χρήματα για να καλύψεις τις ανάγκες σου, έχουν οι… άλλοι! Επιπλέον, αν σου γίνει μια πρόταση, να ξέρεις ότι στο οικονομικό σκέλος της σε συμφέρει, οπότε προσπέρασε τις όποιες επιφυλάξεις σου.

Τοξότης
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ταύρο διαμορφώνει ένα πιο ευχάριστο και ξεκούραστο εργασιακό περιβάλλον για σένα και σου δίνει την ευκαιρία να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα αλλά και να εμπλουτίσεις τον εξοπλισμό σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε κάνει πιο κοινωνικό/η και σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους σου, αξιοποιώντας τα «κονέ» σου. Μην διστάσεις λοιπόν να δρομολογήσεις καταστάσεις, είτε επαγγελματικές, είτε προσωπικές κι αν είναι να προσέξεις κάτι είναι το να μην «πάρουν τα μυαλά σου αέρα» και «απλωθείς» πολύ περισσότερο από όσο… σε παίρνει!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ίσως μάλιστα να χαρείς από την πρόοδο ή μια επιτυχία τους. Επιπλέον όμως ευνοεί και τις δικές σου επενδυτικές ή κερδοσκοπικές βλέψεις. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη φωτίζει το παρασκήνιο και μπορεί να σου αποκαλυφθούν πληροφορίες, που είτε θα σε βοηθήσουν να παρακάμψεις εμπόδια, είτε θα σε γλιτώσουν από επερχόμενους μπελάδες. Επιπλέον, αν σκέφτεσαι να μπεις σε ένα θεραπευτικό ή διατροφικό πρόγραμμα, δεν έχεις παρά να ρωτήσεις όσους/ες έχουν περάσει από την διαδικασία και ξέρουν τα «κατατόπια».

Υδροχόος
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ταύρο φέρνει την… καλοπέραση στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα μέσα στο όλο θετικό κλίμα να διευθετηθεί κι ένα περιουσιακό ζήτημα. Επιπλέον είναι πιθανό να αναβαθμίσεις αισθητικά τον χώρο σου αλλά και να φιλοξενήσεις κόσμο ή να φιλοξενηθείς αλλού με… όμορφες συνέπειες! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη προάγει την κοινωνική ζωή σου και σίγουρα κάποια πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ πιο εύκολα κι απλά, με την συνδρομή των φίλων σου ή ενός συλλογικού φορέα. Γίνε λοιπόν πιο ομαδικός/η ή δημοσιοποίησε το θέμα σου και δεν θα χάσεις.

Ιχθύες
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Ταύρο ενισχύει τις πιθανότητες για ένα ευχάριστο όσο και απολαυστικό ταξίδι, ενώ σε παροτρύνει να προμηθευτείς ρούχα και αξεσουάρ που θα σε κάνουν να νιώσεις άνετα με τον εαυτό σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Τοξότη σου προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να αναδείξεις την δουλειά αλλά και την προσωπικότητά σου, αποκομίζοντας πέρα από τις θετικές εντυπώσεις και σημαντικά οφέλη από τα «σημαίνοντα» πρόσωπα που ελκύεις. Μπορείς ακόμη να αναζητήσεις την στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, ενώ είναι πιθανό να σου δοθούν εργαλεία και μέσα που χρειάζεσαι.


astrology.gr