MY KTEO

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Ιωάννα Ιωάννου: Στην πολύχρονη ενασχόλησή μου, με τα κοινά, έχω μάθει να θέτω στόχους, τους οποίους υλοποιώ με συστηματική και ομαδική εργασία

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ είναι η Ιωάννα Ιωάννου. Δίνει τη δικής της, πρώτη εκλογική μάχη την Κυριακή 26 Μαϊου. Ποια είναι όμως η κα Ιωάννου;
Έχω γεννηθεί και εργάζομαι στη Χαλκίδα.
Διαμένω στο Βαθύ Αυλίδας, όπου επί σειρά ετών έχω παρουσιάσει πλούσια κοινωνική και πολιτιστική δράση.
Είμαι παντρεμένη με το Γιάννη Λειβαδίτη και έχουμε τρία παιδιά.
Εργάζομαι ως προϊσταμένη νοσηλεύτρια, στην Παιδιατρική κλινική του Γ.Ν.Χαλκίδας.
Είμαι αιρετή εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου, αντιπρόεδρος στο ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων και μέλος στο ΔΣ του Νοσηλευτικού Συλλόγου Ν.Ευβοίας.
Κατά τα έτη 2012-2014 ήμουν εκλεγμένο μέλος στο Επιστημονικό Συμβούλιο του Γ.Ν.Χαλκίδας, ενώ από το 2012 έως και το 2018 διετέλεσα αιρετό μέλος στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο.
Από το 2006 έως και το 2017 αγωνίστηκα από τις θέσεις του γραμματέα και του προέδρου, τόσο στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Βαθέος Αυλίδας, όσο και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου Αυλίδας. Ενώ από το 2004 έως και το 2010 προσέφερα ενεργά, από τις θέσεις του γραμματέα και του προέδρου του Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Βαθέος Αυλίδας.
Αποφάσισα συνειδητά να στηρίξω τον συνδυασμό «Λύση Τώρα» του υποψήφιου ανεξάρτητου Δημάρχου Βασίλη Καθαροσπόρη και να συνεισφέρω, μαζί με τους άλλους υποψηφίους, στην αναβάθμιση των υπηρεσιών και των παροχών του Δήμου Χαλκιδέων.
Όσοι με γνωρίζουν, από την ενεργό μου δράση, τόσο στον τόπο διαμονής μου, στο Βαθύ Αυλίδας, όσο και στον τόπο εργασία μου, στο Γ.Ν.Χαλκίδας, ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με άτομο ασυμβίβαστο, μακριά από κομματικές συναλλαγές, με όνειρα για ένα καλύτερο αύριο, για ένα Δήμο με καλύτερες υπηρεσίες και ίδια αντιμετώπιση σε κάθε δημότη.
Στην πολύχρονη ενασχόλησή μου, με τα κοινά, έχω μάθει να θέτω στόχους, τους οποίους υλοποιώ με συστηματική και ομαδική εργασία.
Σας καλώ να στηρίξετε το συνδυασμό «Λύση Τώρα» και να δώσετε τη δυνατότητα σε καινούργια, με ενεργό δράση άτομα, να ασχοληθούν με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να γίνουν οι πρωταγωνιστές των λύσεων.

Σύγχρονες λύσεις στις ανάγκες του σήμερα, για τις πόλεις της επόμενης 10ετίας.

Είναι η ευκαιρία μας..... »