MY KTEO

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Η Μαρία Νεφέλη Γαζή βάφτισε τον γιο της χωρίς τον Άνθιμο Ανανιάδη!

Η Μαρία Νεφέλη Γαζή και ο Άνθιμος Ανανιάδης μπορεί να έζησαν έναν θυελώδη έρωτα, τελικά όμως, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.
Οι διαφωνίες του πρώην ζευγαριού εντάθηκαν με τον Άνθιμο Ανανιάδη να αμφισβητεί την πατρότητα του μωρού και να ζητά τεστ DNA.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα, η Μαρία Νεφέλη Γαζή αποφάσισε να βαφτίσει τον γιο της, ήρεμα και διακριτικά έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της. Μάλιστα, το όνομα του μικρού, όπως αποκάλυψε η ίδια δεν είναι τελικά Τιμόθεος, αλλά Φίλιππος – Δημήτρης Γαζής.

Ιδιαίτερα συγκινημένη μάλιστα, έδωσε στο νεοφώτιστο και μια ξεχωριστή ευχή: «25/05/2019: Μια ευχή θα σου χαρίσω αγοράκι μου γλυκό από σήμερα η ζωή σου να ‘χει άστρο φωτεινό. Ρόδινα τα όνειρά σου και ευτυχία παντοτινή, η γλυκιά σου η καρδούλα ποτέ να μην πληγωθεί~ Να ζήσεις παιδί μου Filippos-Dimitris-Gazis»

«Η οικογένεια δεν είναι απλώς ένα σπουδαίο πράγμα. Είναι τα πάντα», έγραψε η Μαρία Νεφέλη Γαζή κάτω από την οικογενειακή φωτογραφία που τράβηξαν στην οποία απουσίαζε ο Άνθιμος Ανανιάδης.








govastileto.gr