MY KTEO

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Τους ανεξάρτητους συνδυασμούς «ΜΑΖΙ για τον Φάρο ΜΑΣ» για την κοινότητα του Φάρου και «ΑΝΑ.Σ.Α» για την κοινότητα Καλοχωρίου - Παντειχίου στηρίζει ο συνδυασμός «Αλλάζουμε»


Συνάντηση με τους υποψηφίους των ανεξάρτητων συνδυασμών των κοινοτήτων Καλοχωρίου - Παντειχίου και Φάρου είχε το απόγευμα της Πέμπτης, η υποψήφια Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων και επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε»,  Έλενα Βάκα.

Η υποψήφια δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων δήλωσε ότι σεβόμενη τις επιθυμίες και τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, αποφάσισε ο συνδυασμός «Αλλάζουμε» να στηρίξει τους  υποψηφίους των ανεξάρτητων συνδυασμών «ΜΑΖΙ για τον Φάρο ΜΑΣ» για την κοινότητα του Φάρου και «ΑΝΑ.Σ.Α» για την κοινότητα Καλοχωρίου -  Παντειχίου.
Η Έλενα Βάκα με τους τοπικούς υποψηφίους είχε μια εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περιοχές αυτές και τόνισε ότι ο συνδυασμός «Αλλάζουμε», ως Δημοτική Αρχή θα έχει στενή συνεργασία μαζί τους για την επίλυση των προβλημάτων.
Με συνέπεια, διαφάνεια και ειλικρίνεια όλοι μαζί θα αλλάξουμε προτεραιότητες, νοοτροπία και ταυτότητα. Όλοι μαζί, θα αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας, του Δήμου Χαλκιδέων. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση.