MY KTEO

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Στο εργοτάξιο του Δήμου Χαλκιδέων ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Τζαβάρας και κλιμάκιο του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης


Στο εργοτάξιο του Δήμου έγινε περιοδεία τα ξημερώματα στην αλλαγή βάρδιας των εργαζομένων από κλιμάκιο του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Τζαβάρα.

Από τη συζήτηση με τους εργαζόμενους διαπιστώθηκαν άλλη μια φορά τα αποτελέσματα της αντεργατικής αντιλαϊκής πολιτικής όπως αυτή εκφράζεται στο συγκεκριμένο εργασιακό χώρο με κύριο χαρακτηριστικό τις μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό, μέσα και υλικά που δημιουργούν αντίξοες συνθήκες προκειμένου να ανταποκριθούν οι εργαζόμενοι στις απαιτήσεις της δουλειάς. Σε αυτές τις συνθήκες έρχεται να προστεθεί η απληρωσιά καθώς οφείλονται  αποδοχές από τη νυχτερινή εργασία προηγούμενων μηνών.
Γνωρίζοντας ότι η κατάσταση θα χειροτερεύει και μετά τις εκλογές, η ελπίδα για τους εργαζόμενους είναι περισσότεροι κομμουνιστές εκλεγμένοι στην Ευρωβουλή, Βουλή, περιφέρειες και δήμους για να βάζουν εμπόδια στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής,και να διεκδικούν. Σήμερα, οποιοδήποτε αποτέλεσμα υπέρ του λαού υπάρχει προήλθε από τους αγώνες που αναπτύχθηκαν. Τέτοιο είδαμε και στο συγκεκριμένο χώρο που οι συμβασιούχοι πάλεψαν για βελτίωση των όρων εργασίας και αμοιβών τους. Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης κάλεσαν τους εργαζόμενους να δουν το παράδειγμα των 5 δήμων στην Ελλάδα που έχουν κομμουνιστή δήμαρχο όπου πρωτοστάτησαν στον αγώνα για τα προβλήματα των εργαζόμενων στο δήμο και το δικαίωμά τους για μόνιμη και σταθερή δουλειά.