MY KTEO

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Αντιπροσωπεία από το Γυμνάσιο Ερέτριας πραγματοποίησε εκπαιδευτικό ταξίδι στην πόλη Teningen της Γερμανίας


 
Από την Δευτέρα 6 Μάη έως Δευτέρα 13 Μάη 2019 αντιπροσωπεία από το Γυμνάσιο Ερέτριας πραγματοποίησε εκπαιδευτικό ταξίδι στην πόλη Teningen της Γερμανίας και στο σχολείο Theodor-Frank-Realschule . 5 μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας και οι εκπαιδευτικοί Καρυστινού

Φωτεινή και Michael Rohde συμμετείχαν στις δράσεις και τις εκδηλώσεις που είχε οργανώσει το γερμανικό σχολείο. Η Γερμανία είναι η συντονίστρια  χώρα του προγράμματος Erasmus+  KA2 στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος το Γυμνάσιο Ερέτριας με θέμα «Artventures in Europe: In search of common roots and perspectives» για τη διετία 2017-2019. Οι μαθητές συμμετείχαν σε ομαδικές δραστηριότητες και σε θεατρικά εργαστήρια, ξεναγήθηκαν στο  θέατρο του Freiburg και σε εργαστήριο ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας, σε μεσαιωνικά αξιοθέατα και χώρους αναψυχής.

Το ταξίδι αυτό ήταν η τελευταία κινητικότητα  της διετίας 2017-2019 και του συγκεκριμένου προγράμματος, το οποίο για το Γυμνάσιο Ερέτριας θα κλείσει με το ανέβασμα της θεατρικής παράστασης  «Όρνιθες» του Αριστοφάνη στον περιβάλλοντα χώρο του Αρχαίου Θεάτρου της Ερέτριας  τον Ιούνιο.