MY KTEO

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

10 λόγοι που οι άντρες προτιμούν τις μεγαλύτερες γυναίκες

Eίναι γεγονός και ίσως δεν αποτελεί έκπληξη. Οι άντρες προτιμούν τις ώριμες ηλικιακά γυναίκες και υπάρχει λόγος. Γι αυτό και παρακάτω θα δούμε τα χαρακτηριστικά που εκτιμάει το αντρικό φύλο τις μεγαλύτερες γυναίκες.


Οι ώριμες γυναίκες ξέρουν τι θέλουν. Είναι συναισθηματικά ευφυείς και έχουν μάθει από τα λάθη τους. Και πάνω από όλα δεν φοβούνται να εκφράσουν αυτό που θέλουν. Οι ώριμες γυναίκες ξέρουν τις επιθυμίες του συντρόφου τους. Θέλουν να πειραματιστούν μαζί του, ενδιαφέρονται για τις ανάγκες του και συμμετέχουν στις επιτυχίες του. Γνωρίζουν πως σε ένα ζευγάρι πρέπει να υπάρχει η αμοιβαία φροντίδα.

Οι ώριμες γυναίκες δεν αγωνιούν για το μέλλον. Έχουν λιγότερες προσδοκίες και προτιμούν να ζουν μέρα με την ημέρα. Λαμβάνουν με ευγνωμοσύνη ό,τι τους προσφέρει η ζωή. Αγαπούν γενναιόδωρα, χωρίς να περιμένουν ανταλλάγματα και δεσμεύσεις όπως γάμος.

Οι ώριμες γυναίκες έχουν εμπειρία. Οι προηγούμενες σχέσεις έχουν αφήσει το σημάδι τους και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τις σχέσεις.

Οι ώριμες γυναίκες έχουν αυτοπεποίθηση. Ξέρουν τι να φορέσουν και αγαπάνε το σώμα τους.

Οι ώριμες γυναίκες δεν φοβούνται την επικοινωνία. Δεν φοβούνται να κάνουν το πρώτο βήμα και δεν έχουν προκαταλήψεις και στερεότυπα.

Οι ώριμες γυναίκες δεν έχουν παράλογες συναισθηματικές εκρήξεις. Η συναισθηματική αστάθεια φοβίζει τους άντρες, γι αυτό και προσελκύονται από γυναίκες που έχουν λιγότερη συναισθηματική πίεση.

Οι ώριμες γυναίκες έχουν προτεραιότητες. Ξέρουν να ζουν ελεύθερα και δεν θα καταπιέσουν τον σύντροφό τους.

Οι ώριμες γυναίκες είναι ανεξάρτητες. Δεν εξαρτώνται από κανέναν, εκτός από τον ίδιο τους τον εαυτό.

Οι ώριμες γυναίκες δεν θέλουν να αλλάξουν τον σύντροφό τους. Γνωρίζουν πως κανένας δεν αλλάζει πραγματικά και δεν θέλουν έναν αυταπόδεικτο σύντροφο που προσπαθεί να ευχαριστεί τους άλλους.

Οι ώριμες γυναίκες σέβονται τους ανθρώπους και τη ζωή γενικότερα…



govastileto.gr