MY KTEO

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Χρυσό μετάλλιο για το πινγκ-πονγκ της Χαλκίδας στο 10ο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανεξαρτήτων στην Καλαμάτα


Η ατμόσφαιρα της παρέας κυριαρχούσε, η αμείωτη διάθεση για αγώνες έγινε διέξοδος στο πρόβλημα της έντονης ζέστης και το 10ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων και ανεξαρτήτων αθλητών έκλεισε την αγωνιστική περίοδο στην Καλαμάτα στον απαραίτητο εορταστικό τόνο.

Εκατόν εξήντα φίλοι του αθλήματος από διάφορες πόλεις της χώρας απόλαυσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο πολύωρη δράση & πολλά δυνατά παιχνίδια.
Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 10 ηλικιακές ατομικές κατηγορίες, ωστόσο για ακόμα μία χρονιά  παρουσία του Ομίλου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Χαλκίδας μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην κατηγορία των γυναικών. Τρεις αθλήτριες του συλλόγου είχαν προκριθεί στους προκριματικούς αγώνες της Αθήνας, ωστόσο με τη διεξαγωγή των εκλογών μόνο η μία κατάφερε να εκπροσωπήσει τη Χαλκίδα στην πανελλήνια διοργάνωση της Καλαμάτας.

Μία, λοιπόν συμμετοχή, αλλά φαρμακερή, αφού η αθλήτριά μας Μαρία Χατζηησαΐα επικράτησε των αντιπάλων της με 3-2 στον πρώτο αγώνα και 3-1 στον δεύτερο και έφερε ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο στην πόλη της Χαλκίδας. Στην κατηγορία αυτή, 2η αναδείχθηκε η αθλήτρια Αναστασία Κωστακοπούλου από την Αθήνα και 3η η Αθηνά Παυλίδου από την Κρήτη.