MY KTEO

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

"Είναι η ώρα που η Αριστερά πρέπει να ολοκληρώσει αυτό που άρχισε το 2015 με τη δική σας εντολή"

Βαγγέλης Αποστόλου (υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ - πρώην υπουργός):  Βρισκόμαστε μπροστά στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση στην ιστορία της πατρίδας μας. Είναι η ώρα που η Αριστερά πρέπει να ολοκληρώσει αυτό που άρχισε το 2015 με τη δική σας εντολή. Να σταθεροποιήσει την
οικονομική ανάπτυξη της χώρας.
Στα πρώτα τρία χρόνια κατάφερε αυτό που δεν είχαν καταφέρει τρεις κυβερνήσεις μέσα στην κρίση. Να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια, ενώ παράλληλα μεριμνούσε για τη στήριξη των ασθενέστερων κάθε χρόνο με το κοινωνικό μέρισμα.
Αμέσως μετά την έξοδο από τα μνημόνια, πρώτο της μέλημα ήταν να ενισχύσει ακριβώς τα στρώματα εκείνα που είχαν σηκώσει το μεγάλο βάρος της κρίσης. Τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.
Για αυτό το λόγο, τόσο το Σεπτέμβρη του 2018 στη ΔΕΘ, όσο και ένα μήνα πριν, στην παρουσίαση του σχεδίου της Κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα εξαγγέλθηκαν και υλοποιήθηκαν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες με βασικούς άξονες την αύξηση των μισθών, την προστασία της εργασίας και τη μείωση της φορολογίας.
Το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός για την Ελλάδα της νέας τετραετίας, βασίζεται πάνω σε πέντε κεντρικούς πυλώνες, πάνω στους οποίους χτίζουμε την επόμενη μέρα για την κοινωνία και την οικονομία. Κι αυτοί είναι η ανάπτυξη για όλους, η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, οι νέες και ποιοτικές δουλειές με αυξημένους μισθούς, η δικαιότερη φορολογία, και η αλληλεγγύη και ασφάλεια για την κοινωνία.