MY KTEO

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Θετική ανταπόκριση από τον ΟΛΝΕ στην υλοποίηση του διαγωνισμού «ΠΑΜΕ ΛΙΜΑΝΙ»

Θετική ήταν η ανταπόκριση του ΟΛΝΕ στο αίτημα του Επιμελητηρίου Εύβοιας να συμβάλει στην υλοποίηση της διοργάνωσης του 1oυ Πανελλήνιου Νησιωτικού Σχολικού Διαγωνισμού στην Εύβοια και την Σκύρο, με τίτλο «ΠΑΜΕ ΛΙΜΑΝΙ».
Για το λόγο αυτό την Πέμπτη επισκέφθηκε τα γραφεία του ΟΛΝΕ η Δέσποινα Καραμπέτσου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Ανδρέα Παπανδρέου και το μέλος του Δ.Σ. Νικόλαο Γεωργαλά. Οι δυο άντρες συμφώνησαν ο ΟΛΝΕ να συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή με τη μορφή χορηγίας, παροχής ή συνεργασίας.

Εδώ να τονιστεί ότι ο σχεδιασμός της διοργάνωσης έχει ήδη ξεκινήσει από το Επιμελητήριο, με υπεύθυνους συντονισμού τον Χρήστο Παύλου, Υπεύθυνο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων και την Δέσποινα Καραμπέτσου, Εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου στον ΕΟΑΕΝ. Η όλη πρωτοβουλία θα πραγματοποιηθεί με την συνεργασία του ΕΟΑΕΝ και του ΟΗΣΕ, σε όλα τα νησιά της χώρας, στοχεύοντας στην διάδοση της ιδέας της ηλεκτρικής κίνησης στα σκάφη, στην εξέλιξη της τεχνολογίας μέσα από τα σχολεία και στην δημιουργία κινήτρων στα παιδιά για την ενασχόληση τους με νέα επαγγέλματα, ταυτόχρονα δε, και στην τουριστική προβολή των νησιών.

Και βέβαια η διοίκηση του ΟΛΝΕ δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την συμμετοχή του Οργανισμού σε μια τέτοια πρωτοβουλία. Έχει αποδείξει ότι δηλώνει πάντα παρούσα σε παρόμοιες δράσεις και εκδηλώσεις.