MY KTEO

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Προσβεβλημένος, αλλά παρών δήλωσε ο Κώστας Μαρκόπουλος-Δείτε ολόκληρη την ομιλία του(ΒΙΝΤΕΟ)



Μένει στη Νέα Δημοκρατία και απελευθερώνει τους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν ό,τι και όποιον θέλουν. Αυτό είπε σήμερα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ ο πρώην υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος, παρουσία πολλών φίλων και συνεργατών του.





Ο κ. Μαρκόπουλος δήλωσε προσβεβλημένος από την μη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και τόνισε πως ο ίδιος αγωνίστηκε για να εκλεγούν άνθρωποι που προέρχονται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας στις Αυτοδιοικητικές εκλογές. Οι βολές κατά του Σίμου Κεδίκογλου, όπως και κατά των Θανάση Ζεμπίλη, Δημήτρη Αργύρη και Γιάννη Μανώλη δεν έλειψαν, αφού, όπως υποστήριξε, οι εισηγήσεις των τεσσάρων ήταν να κοπεί από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην υπουργός.
Όπως είπε, δέχθηκε κάποιες προτάσεις από άλλα κόμματα αλλά δεν θα φύγει από τη Νέα Δημοκρατία θα παραμείνει και στις «στροφές που έρχονται θα είμαι παρών».
Οι φήμες που κυκλοφορούσαν καιρό τώρα για τη μη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο, τον οδήγησαν στο να στείλει sms στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάο Μητσοτάκη την περασμένη Δευτέρα στις 6 τα ξημερώματα και στο μήνυμα έγραφε ότι υπάρχουν φήμες ότι έχει σκοπό ο πρόεδρος να τον αφήσει εκτός ψηφοδελτίου, ότι αυτό είναι άδικο και ζητούσε από τον πρόεδρο να επικοινωνήσει μαζί του, πράγμα το οποίο δεν έγινε ποτέ.
Ο πρώην υπουργός λίγο πριν το τέλος της ομιλίας του, δήλωσε προσβεβλημένος και επανέλαβε ότι παραμένει στη Ν.Δ. και ότι απελευθερώνει τους ψηφοφόρους του να ψηφίσουν ό,τι θέλουν.

Δείτε ολοκληρη την ομιλία του Κώστα Μαρκόπουλου στο βίντεο που ακολουθεί: