MY KTEO

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Με την Σελήνη στον Σκορπιό, οι δοσοληψίες σου γίνονται σε μεγάλο βαθμό «κάτω από το τραπέζι» κι αν ενδιαφέρεσαι για μια χρηματοδότηση,
το πιθανότερο είναι μεν να πετύχεις τον στόχο σου «στα μουλωχτά», όχι όμως χωρίς να κάνεις μια σοβαρή παραχώρηση. Αν βέβαια δεις ότι δεν «σε παίρνει», μην ματαιοπονείς και απλά άλλαξε «ρότα». Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Κρόνου «απαιτεί» να φορτσάρεις και μάλιστα μέσα σε ένα κλίμα αντεγκλήσεων και διαφωνιών κι εδώ θα χρειαστεί από πλευράς σου μια συμβιβαστική στάση, ώστε να μην επέλθει ρήξη με άτομα που σίγουρα τα χρειάζεσαι και σε χρειάζονται.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να «ξεσκαρτάρεις» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κρατώντας μόνον εκείνες που πραγματικά σε εκφράζουν. Αν δε, σου προταθεί μια συμφωνία –ιδίως επαγγελματική- είναι βέβαιο ότι υπάρχουν κάποια «σκοτεινά» σημεία που χρήζουν διευκρινίσεων. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Κρόνου σου δίνει την ώθηση για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, ιδιαίτερα σε τεχνικά θέματα, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις σου αλλά και την χρήση εργαλείων ή συσκευών, καλό είναι να είσαι πιο προσεκτικός/η, αφού ένας λάθος χειρισμός αρκεί για να κινδυνέψεις σοβαρά.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να απαλλαγείς οριστικά από κάποιες ανθυγιεινές συνήθειες αλλά και να πάρεις τις αποφάσεις σου σε σχέση με καταστάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον που σε κρατούν δέσμιο/α ή απλά «βρωμάνε» και βέβαια σε καμία περίπτωση μην μπλέξεις τα προσωπικά με τις δουλειές σου. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Κρόνου σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», σε οικονομικά ζητήματα, αφού σίγουρα θα χρειαστεί να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν απειλές. Όσο για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, το προτιμότερο είναι να «παγώσεις» τις εξελίξεις μέχρι νεωτέρας!

Καρκίνος
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό δίνει έναν πιο «απόλυτο» τόνο στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, με υπαρκτό τον κίνδυνο να εγκλωβιστείς σε αρνητικά συναισθήματα, οπότε… παρ’ το πιο ανάλαφρα και προσπάθησε να μην κυριαρχηθείς από τα πάθη σου, ότι κι αν δεις ή μάθεις. Παράλληλα και η αντίθεση Άρη-Κρόνου απειλεί να διαταράξει τις μέχρι τώρα διαμορφωμένες ισορροπίες στην ζωή σου, επειδή όμως ο θυμός είναι κακός σύμβουλος, προσπάθησε να μην δράσεις «εν βρασμώ» αλλά να περιμένεις μέχρι να περάσει η «μπόρα», ακόμη κι αν έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να αποδεσμευτείς οριστικά από οικογενειακές δεσμεύσεις και περιουσιακά βάρη αλλά και να «φωτίσεις» ύποπτες συναλλαγές. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα στο σπίτι σου, ιδιαίτερα σε αποθηκευτικούς ή υπόγειους χώρους. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Κρόνου φέρνει πιεστικές αναγκαιότητες στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να φορτωθείς με επιπλέον καθήκοντα, αναλαμβάνοντας άμεσα δράση. Καλό είναι επίσης να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα υγείας ή διατροφής, συμβουλευόμενος/η τους ειδικούς.

Παρθένος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Σκορπιό είναι πιθανό να λάβεις μια δυσάρεστη είδηση ή να έχεις ένα «κακό συναπάντημα». Επιπλέον πρόσεξε μήπως σε κατασκοπεύουν αλλά κι εσύ μην ψάχνεις τα «προσωπικά δεδομένα» των άλλων, αφού αυτά που θα βρεις θα δημιουργήσουν, παρά θα λύσουν προβλήματα. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Κρόνου σε πιέζει να αναλάβεις δράση, επειδή όμως κάποια πράγματα είναι… όπως είναι και δεν αλλάζουν εύκολα, μην κινηθείς «αέρα-πατέρα» και «φας τα μούτρα σου», ιδιαίτερα στις σχέσεις σου! Αν πάλι έχεις παιδιά, ενδέχεται να βρεθούν σε δύσκολη θέση, γι’ αυτό έχε τα από κοντά.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό είναι πιθανό να σε φέρει ενώπιον φαινομένων απληστίας ή οικονομικής «διαπλοκής» και βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση οφείλεις να κρατήσεις αποστάσεις και να μην υποκύψεις σε κάποιον εκβιασμό. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Κρόνου φέρνει πιέσεις και έκτακτες αναγκαιότητες στο σπίτι και την δουλειά σου, σε κάθε περίπτωση όμως μην βιαστείς να δράσεις, πριν τσεκάρεις την επάρκειά σου σε μέσα και προαπαιτούμενα. Επιπλέον, ίσως να χρειαστούν τεχνικές εργασίες στο χώρο σου, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν θέματα με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς.

Σκορπιός
Γενικά: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου όλα στην ζωή σου γίνονται πιο… απόλυτα και η άρνησή σου να αποδεχθείς κάποια «ημίμετρα» θα σε οδηγήσει σε μια επανεκκίνηση και βέβαια μην διαστάσεις να κόψεις συνήθειες και δεσμούς με «τοξικά» άτομα που επιδιώκουν να σε χειραγωγήσουν. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Κρόνου σε παραπέμπει σε δράσεις σχετικές με την επιμόρφωσή σου, από την άλλη πλευρά όμως σε θέλει πολύ πιο προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου ή τον χειρισμό συσκευών και εργαλείων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιές. Επιπλέον, η σχέση σου με έναν γείτονα ή συγγενή φτάνει «στο αμήν».

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να αλλάξεις ριζικά την διατροφή σου, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες καταλυτικές εξελίξεις στην δουλειά σου, με το πρόσημό τους να εξαρτάται από τις «άκρες» που διαθέτεις. Επιπλέον μπορεί να «φρίξεις» με τεκταινόμενα του παρασκηνίου. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Κρόνου σε ωθεί να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου αλλά και την οικονομική σου πολιτική, αφού οι εξελίξεις δεν σε δικαιώνουν. Αν όμως απειληθούν τα κεκτημένα σου, οφείλεις να δράσεις ακαριαία και αποφασιστικά, διασφαλίζοντας συνάμα τα κυριαρχικά συμφέροντά σου.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει μάλλον στενόχωρες καταστάσεις και «τελειώματα» στις φιλικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να σου αποκαλυφθεί ένα μεγάλο «φάουλ» που έγινε από κάποιον/α που υποτίθεται πως θα σε στήριζε. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Κρόνου σε θέλει δυναμικό/η αλλά και με γνώση των ενδεχόμενων κινδύνων, ώστε να πετύχεις έναν πολύ σημαντικό στόχο σου. Ίσως μάλιστα, η πείρα που έχεις αποκομίσει στην ζωή σου να είναι το «κλειδί» της επιτυχίας σου. Από την άλλη πλευρά, πρόσεξε μήπως πάθεις κάποια ζημιά εξ αιτίας μιας «άτσαλης» ή βιαστικής κίνησης.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει μια εξέλιξη που μπορεί μεν να είναι δυσάρεστη ή ανεπιθύμητη, ορίζει όμως την ολική επανεκκίνησή σου! Ίσως μάλιστα να προκύψει και κάτι «καταλυτικό», σε σχέση με τα μέσα που τίθενται στην διάθεσή σου, και το οποίο θα σε ωθήσει να πάρεις τις αποφάσεις σου μια ώρα αρχύτερα. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Κρόνου φέρνει πιέσεις και εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, από την άλλη πλευρά όμως σου δείχνει τον δρόμο για να ξεσκεπάσεις παρασκηνιακές ενέργειες. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, καλείσαι να ακολουθήσεις μια σταδιακή θεραπεία.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει μια δυσάρεστη εμπειρία ή ένα «κακό συναπάντημα» κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησής σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει απώλεια εγγράφων ή αρχείων, ενώ μπορεί να έρθεις προ τετελεσμένων σε μια νομική υπόθεσή σου. Παράλληλα, αυτήν την περίοδο είναι πιθανό να αναλάβεις μια κοινωνική ή πολιτική δράση, για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και φυσικά όλη αυτή η διαδικασία θα προκαλέσει ρήξεις και τριβές, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και διασπαστικές τάσεις. Επιπλέον, η αντίθεση Άρη-Κρόνου μπορεί να φέρει την διακοπή μιας τρέχουσας σχέσης.


astrology.gr