MY KTEO

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Ημερίδα "Αστική Ποδηλασία, Προοπτικές και Ανάπτυξη για την πόλη μας"


Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χαλκίδας και οι Ποδηλάτες Χαλκίδας  συνδιοργανώνουν
με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ,την Κυριακή 16 Ιουνίου στο Συνεδριακό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας  (Λ. Χαινά 93)  ημερίδα με θέμα «Αστική Ποδηλασία, προοπτικές
και ανάπτυξη για την πόλη μας» με ώρες έναρξης 11:00 και λήξης 13:30.
Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι οι κύριοι Μπακογιάννης Ευθύμιος  Δρ. Πολεοδόμος – Συγκοινωνιολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π , Βλαστός Θάνος Καθηγητής Ε.Μ.Π. Συγκοινωνιολόγος –Πολεοδόμος C.E.S, E.N.P.C, PhD και Παπαγεωργίου Σπύρος  εκδότης του περιοδικού Mbike, ιδρυτικό μέλος του οργανισμού «Πόλεις για Ποδήλατο» .
Θα παρουσιαστεί μαγνητοσκοπημένη ομιλία και χαιρετισμός του Δημάρχου Τρικκαιών 
κ. Παπαστεργίου Δημήτρη για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της  αστικής ποδηλασίας στα Τρίκαλα.
Σκοπός της ημερίδας η παρουσίαση σχεδίων και προτάσεων για την ανάπτυξη της αστικής ποδηλασίας στην πόλη μας, της πορείας άλλων πόλεων που έχουν υιοθετήσει τις προτάσεις βιώσιμης κινητικότητας και τα οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες,  καθώς και η ανταλλαγή απόψεων και η συζήτηση με τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Χαλκίδας  στο θέμα της αστικής ποδηλασίας.
Μετά την λήξη της ημερίδας θα ακολουθήσει  πάρτι, στο beach club Sabbia στις Αλυκές Δροσιάς, όπου προτείνετε η μετάβαση να γίνει με ποδήλατα, με ώρα αναχώρησης  13:45 από το συνεδριακό κέντρο.

                         Ο Πρόεδρος                                                                  Η Γραμματέας
                 Μπαλτάς Αναστάσιος                                                   Χατζηησαία Βασιλική