MY KTEO

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις!

Κριός: 
Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως θα είναι πιο εύκολο να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα που το προηγούμενο διάστημα ακόμα και μία απλή συζήτηση κατέληγε σε «γρίφους» και παρανοήσεις. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 4/11 στο ζώδιο του Ζυγού. Βέβαια θα πρέπει να αναφερθεί πως ο Ερμής αν και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία θα «πέσει επάνω» στον Κρόνο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσουν μεταξύ τους μπορεί να μην επαναφέρει αμέσως το καλό επικοινωνιακό κλίμα. Το Σαββατοκύριακο φαίνεται πως θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις συζητήσεις οι οποίες αποτελούσαν αιτία αντιπαραθέσεων το προηγούμενο διάστημα και να βγάλεις κάποια βασικά συμπεράσματα.

Ταύρος: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις κάποιες δουλειές και υποχρεώσεις που είχες το προηγούμενο διάστημα και παρουσίαζαν συνέχεια προβλήματα. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στις 4/11 και αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό προκειμένου να βάλεις ένα πρόγραμμα με τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει. Ξεκίνησε από θέματα που αφορούν εργασιακά ζητήματα καθώς και υποχρεώσεις της καθημερινότητας καθώς αυτά φαίνεται πως θα επείγουν αρκετά. Προς το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανό να έχεις συζητήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος οι οποίες μπορεί να σε στεναχωρήσουν, όμως την ίδια στιγμή θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις καλύτερα αν κινείσαι στο ίδιο μήκος κύματος με συγκεκριμένα πρόσωπα.

Δίδυμοι: Δίδυμε μου ο κυβερνήτης σου Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στις 4/11 και δείχνει πως αυτή την εβδομάδα το επικοινωνιακό κλίμα θα αρχίσει να παίρνει τα πάνω του. Ο αισθηματικός τομέας και η προσωπική σου ζωή φαίνεται πως θα ευνοηθούν περισσότερο από την ορθόδρομη πορεία του Ερμή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σε ένα αισθηματικό ζήτημα, το οποίο παρέμεινε στάσιμο για καιρό. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως ο Ερμής με το που επιστρέφει σε ορθή πορεία σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, κάτι που μπορεί να παρατείνει για λίγο την επικοινωνιακή απόσταση…

Καρκίνος: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να δεις εκ νέου κάποιες υποθέσεις που αφορούν οικεία σου πρόσωπα ή εκκρεμότητες που σχετίζονται με το σπίτι σου και μάλιστα φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να τις διευθετήσεις. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στις 4/11 κάτι που θα βοηθήσει ιδιαίτερα την επικοινωνία μεταξύ εσένα και των οικείων σου. Βέβαια λόγω του τετραγώνου που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν και κάποιες συζητήσεις με συνεργάτες σου οι οποίες θα δημιουργήσουν κάποια «προβλήματα», όμως αν έχεις υπομονή είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να διευθετήσεις τα θέματα που θα πέσουν στο τραπέζι.

Λέων: Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Σε αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα και η ορθή πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού από τις 4/11 για αυτό αν υπήρχαν πράγματα τα οποία σου είχαν δημιουργήσει εκνευρισμό για συγκεκριμένα πρόσωπα, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να κάνεις μία συζήτηση και να τα διευθετήσεις. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω σου λέει να προσέξεις -εκτός από τις συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου- και τις συζητήσεις οι οποίες θα γίνουν στο εργασιακό σου περιβάλλον, καθώς και αυτές θα είναι εξίσου σημαντικές.

Παρθένος: Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 4/11 στο Ζυγό θα παρατηρήσεις πως η διάθεσή σου θα αλλάξει προς το καλύτερο! Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει το γεγονός πως θα μπορείς να συνεννοηθείς πολύ πιο εύκολα με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα δώσουν λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν. Καλό είναι να δεις και θέματα του οικονομικού τομέα και αν υπάρχουν κάποια από αυτά σε εκκρεμότητα να τα διευθετήσεις. Αυτές οι ημέρες δεν είναι βοηθητικές για παραπάνω έξοδα για αυτό θα πρέπει να φανείς εγκρατής και να αποφύγεις περιττές αγορές.

Ζυγός: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα έχουν τη βάση τους σε παρανοήσεις οι οποίες δημιουργήθηκαν κατά το παρελθόν. Αυτά τα ζητήματα μπορεί να αφορούν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις για αυτό και οι συζητήσεις με τους συνεργάτες σου αλλά και με αγαπημένα σου πρόσωπα είναι κάτι παραπάνω από πιθανές. Ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου στις 4/11 και αυτό αποτελεί τον άσσο στο μανίκι σου. Εκεί που θα πρέπει να επικεντρωθείς και ίσως χρειαστεί να προσπαθήσεις περισσότερο προκειμένου να διευθετήσεις τα ζητήματα που θα υπάρξουν, είναι σε θέματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις και ζητήματα σπιτιού.

Σκορπιός: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευνοϊκές συγκυρίες για να συμπληρώσεις τα κομμάτια που έλειπαν στο puzzle ζητημάτων τα οποία έχουν κάνει πρόσφατα την εμφάνισή τους. Σε αυτό θα βοηθήσει και η ορθή πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού από τις 4/11, καθώς είναι πολύ πιθανόν να σου φέρει πληροφορίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να βγάλεις συμπεράσματα για συγκεκριμένα πρόσωπα και για συγκεκριμένες καταστάσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας ίσως να έχεις μία συζήτηση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον η οποία μπορεί να μην πάει έτσι όπως ακριβώς έχεις κατά νου για αυτό θα πρέπει να την προσεγγίσεις επικοινωνιακά, κάνοντας μικρά και προσεκτικά βήματα.

Τοξότης: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο Ζυγό στις 4/11 θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις ζητήματα που αφορούν ομάδες ανθρώπων καθώς και κάποια θέματα που μπορεί να είχαν προκύψει μεταξύ συναδέλφων. Τώρα η επικοινωνία μεταξύ εσένα και των άλλων δεν θα έχει τα ζητήματα που υπήρχαν κατά το παρελθόν και αυτό είναι κάτι που θα βοηθήσει πολύ να διευθετηθούν τα θέματα τα οποία έχουν προκύψει. Βέβαια λόγω του ότι ο Ερμής με το που επιστρέφει σε ορθή πορεία σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή σε συζητήσεις που θα έχεις, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν και οικονομικά ζητήματα.

Αιγόκερως: Αιγόκερε μου από αυτή την εβδομάδα ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα έχει ευκαιρίες για διευθετήσεις ζητημάτων που σου είχαν δημιουργήσει πονοκέφαλο όλο αυτό το διάστημα. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η ορθή πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού από τις 4/11 η οποία θα βοηθήσει να έρθεις ξανά κοντά με οικεία σου πρόσωπα και να διευθετήσεις κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν μεταξύ σας. Αυτό που θα πρέπει να αποφύγεις για να καταφέρεις να βγεις κερδισμένος είναι η επικριτική διάθεση που θα κάνει την εμφάνισή της και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ενώ αυτά οδεύουν προς επίλυση. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σου λέει πως πρέπει να διαχειριστείς προσεκτικά πρόσωπα και καταστάσεις και να αποφύγεις τις παρορμητικές αντιδράσεις.

Υδροχόος: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στις 4/11 και αυτό θα βοηθήσει να έρθεις ξανά κοντά με πρόσωπα που είχες απομακρυνθεί το προηγούμενο διάστημα. Οι σχέσεις με συγγενείς, φίλους, γνωστούς και πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος βελτιώνονται πολύ αυτές τις ημέρες, αρκεί αυτό να είναι κάτι που θέλεις και εσύ. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω δείχνει πως μπορεί να υπάρχει παρασκήνιο σε κάποιες υποθέσεις που σε αφορούν, για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις για λίγο ακόμα τις τελεσίδικες αποφάσεις σε ζητήματα που είναι σημαντικά για εσένα.

Ιχθύες: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να σκέφτεσαι αρκετά ζητήματα τα οποία σε είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα και οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα έχουν έντονο άρωμα αναμνήσεων. Από την Τετάρτη και μετά με την ορθή πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού φαίνεται πως αλλάζεις ρότα και επικεντρώνεσαι περισσότερο στα δεδομένα που υπάρχουν στο παρόν. Αυτό θα είναι πολύ βοηθητικό για να διευθετήσεις όχι μόνο προσωπικά αλλά και οικονομικά ζητήματα. Ο Ερμής σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δείχνοντας πως ακόμα δεν είναι η ώρα ούτε για να κάνεις κινήσεις ρίσκου στον οικονομικό τομέα αλλά ούτε και για να παρασυρθείς σε έξοδα!


www.myastro.gr