MY KTEO

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Επιμορφωτικές Ημερίδες


Στα πλαίσια των επιμορφωτικών δράσεων του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Στερεάς Ελλάδας, θα πραγματοποιηθούν δύο Επιμορφωτικές Ημερίδες, την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 και την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 σε συνεργασία με το Kέντρο Συμβουλευτικής
Υποστήριξης (ΚΕ.Σ.Υ.) Ν. Εύβοιας, στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, οι οποίες απευθύνονται στους εκπαιδευτικούς επιστημονικής και παιδαγωγικής ευθύνης της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70  Δρ. Διονυσία Χρ. Καρλατήρα, με θέμα:
«Προσανατολισμός  αποτελεσματικής επικοινωνίας σχολείου – οικογένειας»
Στις ημερίδες εισηγητές θα είναι η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70, του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Στερεάς Ελλάδας Δρ. Διονυσία Χρ. Καρλατήρα, με θέμα την «Επικοινωνία Σχολείου – Οικογένειας», με στόχο  τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης  και ο Προϊστάμενος του ΚΕ.Σ.Υ. Ν. Εύβοιας, κ. Γεώργιος Γκάρτζιος, με θέμα: «Σχέσεις εκπαιδευτικών - γονέων μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες». Θα δημιουργηθούν ομάδες εργασίας από τους Συλλόγους Διδασκόντων των Σχολείων που συμμετέχουν, στις οποίες οι εκπαιδευτικοί θα διαπραγματευτούν μελέτες περίπτωσης που αφορούν τη διαχείριση σχέσεων  γονέων – εκπαιδευτικών.