MY KTEO

Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Ταύρο σου φέρνουν «και του πουλιού το γάλα» και σε κάνουν πιο τυχερό/η σε οικονομικά θέματα.
Το μόνο που σου μένει λοιπόν είναι να κάνεις μια «λογική» διαχείριση. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης τον Καρκίνο φέρνει μάλλον απροσδόκητες εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου και φαίνεται πως δεν έχεις άλλη λύση από το να… μπεις στην μάχη, είτε πρόκειται για ζητήματα συμπεριφοράς απέναντί σου, είτε για τεχνικές και ηλεκτρολογικές εργασίες που πρέπει να γίνουν άμεσα. Επιπλέον, είναι πιθανό να αλλάξεις ξαφνικά περιβάλλον ή να δεχθείς απρόσκλητους μουσαφίρηδες.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δουλεύουν για λογαριασμό σου και σε βοηθούν να νοιώσεις μια συναισθηματική και υλική πληρότητα, ακόμη κι αν σε κάποιες περιπτώσεις το… παρακάνεις με τις απαιτήσεις σου! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης τον Καρκίνο σε φέρνει ενώπιον ακραίων ή σπάνιων καταστάσεων στην καθημερινότητα σου κι αν πρέπει να ανησυχείς για κάτι είναι οι –υποτιθέμενα- ασφαλείς διαδικασίες αλλά και ότι… πετάει ή πέφτει από ψηλά! Επιπλέον, ίσως να συμβεί κάτι ξαφνικό στην ζωή ενός συγγενούς σου ή μια απρόσμενη τροπή σε ένα νομικό θέμα σου.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλούν να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, ενώ φαίνεται πως πολλά από εκείνα που χρειάζεσαι θα έρθουν χωρίς να κοπιάσεις, ως «Θείο δώρο» αν απλά εκφράσεις τις επιθυμίες σου, αφού το σύμπαν… ακούει! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης τον Καρκίνο φέρνει τα πάνω κάτω στον οικονομικό τομέα και σε κάθε περίπτωση είναι σκόπιμο να μην ακολουθήσεις «την πεπατημένη» στα επενδυτικά πλάνα σου αλλά να ρισκάρεις, αφού μόνον έτσι θα δικαιωθείς, Αντίθετα βαδίζοντας «στα σίγουρα» μόνον δυσάρεστες εκπλήξεις θα αποκομίσεις.

Καρκίνος
Γενικά: Ο Άρης στο ζώδιό σου επηρεάζεται από τον Ουρανό και αυτή η ανατρεπτική «σύμπραξη» σε κάνει να αλλάξεις πολλά στην ζωή σου, αφήνοντας πίσω όλα αυτά που σε καταπιέζουν, κάτι όμως που είναι φυσικό να εγείρει αντιδράσεις από την πλευρά όσων είχαν «βολευτεί» με την ανοχή σου. Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να «σου έρθει ο ουρανός σφοντύλι» από εξωγενείς παράγοντες. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Ταύρο σου προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά μέσα από φιλικές παρέες κι αν σε στενοχωρεί το οτιδήποτε σε αυτές να απευθυνθείς!

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Ταύρο διευρύνουν τους ορίζοντές σου στην καριέρα αλλά και την κοινωνική σου ζωή, το καλό μάλιστα είναι πως οι πρωτοβουλίες σου θα έχουν και οικονομικό αντίκρισμα. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης τον Καρκίνο φέρνει κάποιες «σοκαριστικές» αποκαλύψεις, δίνοντάς σου να καταλάβεις πως δεν μπορείς «να βάζεις το χέρι σου στην φωτιά» για τίποτα και για κανέναν. Ενδέχεται βέβαια όλα αυτά να προκύψουν ύστερα από ένα δικό σου ψάξιμο στα παρασκήνια. Επιπλέον μπορεί να ταλαιπωρηθείς από ένα ξαφνικό θέμα υγείας, γι’ αυτό αν δεις κάποια «περίεργα» σημάδια μην τα αγνοήσεις.

Παρθένος
Γενικά: Οι ευχάριστες στιγμές που σου φέρνουν η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Ταύρο, σου αρκούν για να δεις την ζωή σου θετικά, ίσως μάλιστα να σου δοθεί η ευκαιρία για ένα ταξίδι, ενώ ευνοούνται και οι συναλλαγές σου με το εξωτερικό. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Καρκίνο δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας ρήξης με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος κι όχι απαραίτητα για κάποιον σημαντικό λόγο. Επιπλέον η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια μπορεί να συνδυαστεί με ακρότητες κι επειδή σε κάθε περίπτωση δεν «χωρά» η λογική, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι το να… την κάνεις!

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοούν τα οικονομικά σου και ίσως τελικά να… ξεχάσεις ότι σε βασανίζει, μέσα από την απόκτηση πραγμάτων που πάντα ήθελες. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Καρκίνο να «μπολιάζεται» από τον Ουρανό, αν… επιμείνεις διπλωματικά, κάποιες κοινωνικές ή επαγγελματικές ακρότητες μπορεί να σε φτάσουν «στο αμήν», από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις και την εναλλακτική να πετάξεις από την ζωή σου αυτούς που δεν σου κάνουν και μάλιστα «μια κι έξω», κόντρα σε κάθε κανόνα καλής συμπεριφοράς. Έτσι δηλαδή, για να μην σε θεωρούν δεδομένο/η!

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη και η Αφροδίτη απέναντί σου φέρνουν περισσότερες διασκεδαστικές στιγμές στην καθημερινότητα σου αλλά και γνωριμίες που είναι «στα κυβικά σου»! Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Καρκίνο να… δανείζεται κάτι από την «τρέλα» του Ουρανού είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσεις μια μεγάλη έκπληξη, που σίγουρα θα ανατρέψει τις ισορροπίες σου και όσα –νόμιζες- πως ήξερες. Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου μπορεί να συμβεί το «απίθανο», από την άλλη πλευρά όμως, έχεις να ωφεληθείς από την ενασχόλησή σου με «πρωτοποριακές» θεωρίες και ειδικά πεδία γνώσης.

Τοξότης
Γενικά: Με την Σελήνη και την Αφροδίτη στον Ταύρο ανοίγει ο δρόμος για καλύτερες συνθήκες στα εργασιακά σου, αφού οι ώρες απασχόλησης σου μειώνονται, υπέρ των απολαύσεων. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης τον Καρκίνο σε θέλει «κυνηγό» της έκπληξης και του… απίθανού, αφού ίσως σου εμφανιστεί μια σπάνια ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημα σου κι εδώ είναι που καλείσαι να ρισκάρεις. Αντίθετα «σίγουρα» δεν υπάρχουν κι αν ποντάρεις σε αυτά, εσύ θα χάσεις. Θα πρέπει ωστόσο να έχεις τον νου σου και στα «αρπακτικά», που μπορεί να «κτυπήσουν»… έτσι ξαφνικά!

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Ταύρο σε μυούν στα πλεονεκτήματα της καλής ζωής κι από αυτήν την άποψη το Σ/Κ σου θα είναι… σούπερ! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης απέναντί σου σε καλεί να λειτουργήσεις έξω από σχήματα και κανόνες, αφού έτσι θα πετύχεις πολλά περισσότερα, με δεδομένο όμως το ότι δεν μπαίνεις εύκολα σε τέτοιες διαδικασίες, το πιθανότερο τελικά είναι να γευθείς μια ξαφνική ανατροπή των ισορροπιών στην ζωή σου. Επιπλέον, οι συνεργασίες σου περνούν σε ένα… ειδικό καθεστώς, όπου οι πιο «αδέσμευτες» έχουν προοπτικές, ενώ οι «νορμάλ» πνέουν τα λοίσθια!

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Ταύρο σηματοδοτούν πιο απολαυστικές στιγμές στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ είναι πιθανό να δεχθείς μια επίσκεψη που θα σε αφήσει καθ’ όλα ικανοποιημένο/η! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να σε φέρει στα πρόθυρα μιας ρήξης ή ανατροπής στα εργασιακά σου και σε κάθε περίπτωση το σωστό από την πλευρά σου είναι το να μπεις πρόθυμα σε μια νέα ρότα, αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα που σε κάνουν να πλήττεις ή να «βολοδέρνεις» από αδράνεια. Επιπλέον, φαίνεται πως ένα ζήτημα υγείας απαιτεί «επαναστατικές» ή πρωτοποριακές λύσεις.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σε βοηθήσουν να «ξεσκάσεις» με μια καλή παρέα, ενώ είναι στο πρόγραμμα κι ένα μικρό ταξίδι. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Καρκίνο δεν… συνάδει με «φυσιολογικές» καταστάσεις στα προσωπικά σου κι αν θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα, είναι πολύ πιθανό να βρεθείς προ εκπλήξεως και με την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου. Κι εδώ το παράδοξο είναι πως μια «ελεύθερη σχέση» θα αποδειχθεί πολύ πιο ασφαλής για σένα. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, να είσαι διαρκώς δίπλα τους αφού μπορεί να προκύψει το οτιδήποτε «στα καλά καθούμενα».


astrology.gr